Politie Brabant-Noord Horeca

's-Hertogenbosch / Nistelrode, 23-05-2010

's-Hertogenbosch - Om 01.47 uur zondagochtend is een 35-jarige Bosschenaar aangehouden in de Korte Putstraat. Hij was een café uitgezet, omdat hij had gevochten. Agenten die ter plaatse waren vroegen naar zijn legitimatie, maar de man wilde zijn identiteit niet prijsgeven. Hierop is de man aangehouden.

Nistelrode - Rond 02.15 uur kwam een melding binnen van een grote vechtpartij op de Laar. Ter plaatse troffen agenten een grote groep mensen aan. Een van hen, een 27-jarige Ossenaar, zwaaide met een knuppel. De man werd aangehouden. Een 22-jarige Ossenaar bemoeide zich met de aanhouding en is ook meegenomen naar het bureau. Na de aanhouding van beide mannen ging de groep uit elkaar.

's-Hertogenbosch - Op de Torenstraat zagen surveillerende agenten zondagochtend rond 03.00 uur dat de portiers van een uitgaansgelegenheid een 29-jarige man uit Heusden naar buiten zetten. De man verzette zich zo hevig dat de agenten hem hebben aangehouden. Kort daarna kwamen de portiers met een tweede lastige klant naar buiten. Dit betrof een 30-jarige man uit Waalwijk. Ook hij is aangehouden. Beide mannen hadden afzonderlijk van elkaar de orde verstoord in de uitgaansgelegenheid.

's-Hertogenbosch - Een 16-jarige jongen uit Rosmalen is zondagochtend rond 03.25 uur aangehouden op de Parade. De jongen zou even daarvoor in een café een 17-jarige jongen uit Rosmalen in zijn gezicht hebben gestoken met een glas. Het slachtoffer had een snee in zijn gezicht en is voor behandeling naar het ziekenhuis gegaan. De 16-jarige jongen is in verzekering gesteld.