Composition Contest - International Jazz Festival Enschede


Inschrijving geopend op 26-1-2010

ENSCHEDE, 20100126 -- Het International Jazz Festival Enschede organiseert in samenwerking met het Millennium Jazz Orchestra en het ArtEZ Conservatorium Enschede de 4e editie van de ArtEZ Composition Contest. Deze compositiewedstrijd staat open voor componisten van alle nationaliteiten en is niet gebonden aan een leeftijdsgrens. Wel zal er moeten worden voldaan aan het wedstrijdreglement, welke te vinden is op www.ijfe.nl.

Een jury zal een voorselectie maken en maximaal vijf composities selecteren voor de finale. Deze zullen door het Millennium Jazz Orchestra onder leiding van Joan Reinders ten gehore gebracht worden op zondag 23 mei 2010 in Theater Concordia tijdens het International Jazz Festival Enschede (21 t/m 24 mei 2010). Een internationale jury zal dan de uiteindelijke winnaar van de ArtEZ Composition Contest 2010 bekend maken. De winnaar ontvangt een prijs van 2.500 euro.

De deadline voor het insturen van de composities is gesteld op vrijdag 19 maart 2010.
Voor meer informatie over het festival en de Composition Contest kunt u contact opnemen met Anniek Janssen, Event Manager Enschede Promotie anniekjanssen@enschedepromotie.nl of bezoek www.ijfe.nl.





Ingezonden persbericht