Kankerpatiënt lanceert voetbalpool voor KWF


Samenwerking met Unibet in strijd tegen kanker

TILBURG, 20100523 -- Initiatiefnemer Rob van den Hout uit Tilburg brengt tijdens het Wk voetbal in Zuid-Afrika sportweddenschappen en kanker samen. Hij doet dat via de website www.wkzuidafrika.com. Deze site, opgezet samen met een aantal Tilburgse bedrijven maakt gebruik van de diensten van het gerenommeerde internationale kansspelbedrijf Unibet. Tijdens de Wk 2010 wordt er een prachtige voetbalgame aangeboden waarbij alle opbrengsten gedurende het Wk doorgestort zullen worden naar KWF kankerbestrijding.

Kankerpatiënt Rob van den Hout vertelt: "Steeds vaker blijkt dat kostbaar onderzoek een enorme bijdrage kan leveren aan de kans op overleven voor een kankerpatiënt. Het beschikbaar zijn van fondsen om onderzoek mogelijk te maken is dus essentieel. Vandaar dat ik gekozen heb voor het bouwen van een site waar alle opbrengsten naar KWF gaan".

Opbrengsten voetbal game in relatie tot KWF
Indien je meespeelt met de voetbal-game maak je na inschrijving kans op een aantal door Unibet beschikbaar gestelde prijzen. Uiteraard wordt deze game geheel kosteloos aangeboden. Naast deze special ontwikkelde voetbalgame zijn er via website meerdere manieren om KWF te steunen. Gezien mijn achtergrond, waar ik 18 jaar in de casino-industrie gewerkt heb, hoop ik hiermee te bewijzen dat het betrouwbaar aanbieden van Europees gelicenseerde entertainment in combinatie met het bijdragen aan een goed doel via internet mogelijk kan zijn.

Voor de voetballiefhebber
Zowel voor als tijdens het WK is het streven dat www.wkzuidafrika.com een van de meest complete WK-sites zal zijn. De site krijgt gedurende het toernooi structureel de laatste updates. Op deze manier zijn alle uitslagen, standen, scores, nieuwsberichten en alle andere feiten tijdens het WK direct voorhanden.





ingezonden persbericht