Ingezonden persbericht

FIA GT1 Brno Qualifying Race Quote van Nicky Pastorelli

Zaterdag 22 mei 2010

Tijdens het raceweekend van de FIA GT1 in Brno (CZ) kwalificeerde Nicky Pastorelli samen met zijn teamgenoot Dominik Schwager zich met de Lamborghini Murciélago LP670 RS van het All-Inkl.com Team op een 6e plaats. In de daarop volgende Qualifying race eindigden Pastorelli en Schwager op een fantastische 4e plek.

Pastorelli: "Het begon vanmorgen in kwalificatie al goed. De 6de tijd was veel beter dan we verwacht hadden. We wisten wel dat we met de veranderingen die we na Silverstone aan de auto hadden aangebracht, een stap in de goede richting hadden gemaakt. Maar dit was boven verwachting."

"De race ging ook erg goed. Dominik had een goede start en kon het tempo van de groep waarin hij reed (4de plaats) goed volgen. Na de pitstop heb ik verder gereden. Dit ging ook erg goed want kon ruim zes seconden wegrijden bij de groep achter mij. De derde positie zat er helaas net niet in, ik kon het gat niet dichtrijden."

"Ik hoop morgen weer een mooi resultaat neer te zetten, zeker ook voor het team en onze engineer. Iedereen heeft heel hard gewerkt en we zitten duidelijk op de juiste weg."

Brno programma:

Zondag 23 mei
09.00 - 09.30 Warm Up
14.15 - 15.15 Championship race (60 min - rolling start)

Op http://www.gt1world.com kunnen de races via live streaming gevolgd worden.



Ingezonden persbericht