Politie Gelderland-Midden

West-Veluwe Vallei

---

Automobiliste zwaargewond bij aanrijding

Publicatiedatum: 23-5-2010 22:08:27

EDE - Bij een ongeval op de Dr. Willem Dreeslaan in Ede is op zondagavond 23 mei een automobiliste (personalia nog onbekend) zwaargewond geraakt. Daarnaast zijn nog vier andere betrokkenen naar het ziekenhuis vervoerd.

Het ongeval gebeurde omstreeks 21.15 uur toen de vrouw in haar auto over de Dr. Willem Dreeslaan reed. Achter haar reed een auto met daarin drie inzittenden. Op de kruising met de Van Balverenweg kwamen de twee voertuigen in botsing met een auto die rechtsaf de Dr. Willem Dreeslaan op draaide. De vrouw in de voorste auto raakte bekneld en moest door de brandweer uit het voertuig worden geknipt. De drie inzittenden van de tweede auto zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De automobilist die vanaf de Van Balverenweg de kruising opreed, raakte lichtgewond en is eveneens ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Bij het ongeval werd ook een traumahelikopter ingezet.

Hoe de aanrijding precies heeft kunnen gebeuren, is op dit moment nog onduidelijk. De Verkeersongevallenanalyse doet onderzoek om de exacte toedracht te achterhalen. Personalia van de slachtoffers worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.