Unieke Gooise bakfietsrally voor het goede doel

15/04/2010 14:23

Móbile

Op Tweede Pinksterdag, 24 mei 2010, wordt in en om Bussum een unieke bakfietsrally gehouden, met als doel geld in te zamelen voor Erasmus MC - Daniel den Hoed. Iedereen die een bakfiets bezit, mooie prijzen wil winnen, een dag plezier wil hebben én het toponcologisch instituut een warm hart toedraagt, moet deze dag meedoen.

De bakfietsrally is een initiatief van Stichting Climb for Life 2010. De oprichters van deze stichting gaan de hoogste berg in Europa, de Mount Elbrus in de Kaukasus, beklimmen. Voorafgaande aan deze uitdaging worden enkele ludieke evenementen, waaronder de bakfietsrally, georganiseerd. Het doel van de evenementen is geld inzamelen voor Erasmus MC - Daniel den Hoed in Rotterdam, die met het beschikbare geld een zogenaamde Cell Sorter aankopen - een apparaat waarmee kankerstamcellen kunnen worden geïsoleerd en onderzocht.

De bakfietsrally wordt georganiseerd voor jonge gezinnen met kinderen in de 'bakfietsleeftijd'. Fun en gezondheid staan bij de rally voorop. Deelname kost 50 euro per bakfiets. Dit bedrag komt volledig ten goede aan Erasmus MC - Daniel den Hoed.

Spannend parcours

De start vindt plaats op 24 mei vanaf 14.30 uur bij de Golfbaan Naarderbos in Naarden. De route voert door een deel van Naarden en Bussum. Onderweg is een uitdagend parcours uitgezet en krijgen de deelnemers enkele leuke opdrachten. Bij de finish worden zij warm onthaald bij de Golfbaan. Uiteraard is er ook voor de kinderen van alles te doen en beleven. Daarnaast kunnen de bakfietsende deelnemers mooie prijzen winnen.

Later deze zomer worden in het kader van Climb for Life ook in andere delen van Nederland bakfietsrally's georganiseerd. De rally wordt geheel belangeloos georganiseerd door Móbile in Bussum, dat veel ervaring heeft met de organisatie van klein- en grootschalige evenementen op mobiliteitsgebied.

Meer informatie en aanmelden op www.climbforlife2010.nl

Volg ons op Twitter: www.twitter.com/bakfietsrally





http://www.climbforlife2010.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie/