Deelgemeente Charlois Rotterdam

Op avontuur in het Zuiderpark!

Maandag 24 mei aanstaande (tweede pinksterdag) opent Zuiderpark Avonturen Point (ZAP) het ibeleefpad superboom in het Zuiderpark.

Dit is een interactieve gps-tocht die lijkt op een computerspelletje. De route is voor kinderen vanaf groep 6 en hun ouders en gaat dwars door het park van ZAP naar de kinderboerderij . Onderweg leer je leuke weetjes over bomen. Tijdens de tocht ontmoeten de kinderen boomhelden waaronder de stoere Boom van een Vent die zijn ware liefde nog niet heeft gevonden. En Slanke Den, die trots is op haar mooie figuur en naalden. De boomhelden helpen de kinderen rampen bestrijden zoals droogte, overstromingen, storm en brand. Een spannend avontuur in de buitenlucht!

Gezinnen (max. 20) die op 24 mei gratis het ibeleefpad superboom willen doen met start om 12.00 uur of om 14.30 uur kunnen zich van te voren opgeven bij Kaj Dijkhuizen 06-18928202 of Marcel de Jong 06-10917655

Verder organiseert ZAP tussen 12.00 en 17.00 uur een boomheldendag. Zo is er een klimwedstrijd in het klauterbos en kun je meedoen aan wedstrijdjes boomstamzagen en boomstamtimmeren.

Deze dag wordt georganiseerd door TOS Zuiderpark in opdracht van deelgemeente Charlois.