Ingezonden persbericht

ZEKE AND LUTHER-MARATHON
BIJ DISNEY XD

Hilversum, 19 mei 2010 Op maandag 24 mei (Tweede Pinksterdag) is er een Zeke and Luther-marathon bij Disney XD. Vanaf 16.00 uur tot 18.00 uur kun je genieten van de avonturen van de twee skatende vrienden. De serie is op dit moment één van de best scorende series van Disney XD. Net achter Kick Buttowski en Zack & Cody. Deze laatste zijn zelfs eerder deze week door Kidswise* uitgeroepen tot populairste characters onder 6 tot 12-jarigen.

Naast de marathon maak je bij Disney XD ook kans op een professioneel skateboard met daarop een sticker van je eigen ontwerp. Via www.disneyxd.nl kun je mee doen aan de Zeke and Luther ontwerpwedstrijd. Het beste ontwerp wint een Zeke and Luther skateboard met daarop een sticker van het eigen unieke ontwerp.

Zeke and Luther gaat over twee beste vrienden die maar 1 ding willen: professioneel skater worden! Maar om dat te kunnen doen hebben ze wel een sponsor nodig en geld om te zorgen dat ze de juiste uitrusting hebben. Dus nemen ze de meest rare baantjes aan om al skatend geld te kunnen verdienen voor de nieuwste wielen en boards. Met hun familie, vrienden en skate-rivalen lukt het Zeke en Luther altijd om streken uit te halen en zichzelf in lastige posities te brengen. En dan worden ze ook nog tegengewerkt door Zeke's jongere zusje Ginger. Iedere maandag om 17.30 uur zijn er nieuwe afleveringen te zien van de populaire serie bij Disney XD.

Disney XD is dé televisiezender voor stoere jongens en meiden van 6 tot 14 jaar. Het station daagt kids uit en neemt hen mee in de wereld van sport, gaming, avontuur en muziek. En alles met een grote dosis humor. Kortom: Disney XD is fun! De nieuwe televisiezender is sinds 1 januari dagelijks te zien van 06.00 's ochtends tot 18.00 's avonds en digitaal 24 uur te ontvangen via UPC op kanaal 503.

*IPM KidWise is een onderdeel van IPM Marktonderzoek- en advies, mei 2010