Ingezonden persbericht


Hoorn op Zondag

30 mei 2010

Koopzondag met gezellige markt in Hoorn

Op zondag 24 mei is het koopzondag in de Hoornse binnenstad. Vrijwel alle winkels openen hun deuren tussen 12.00 en 17.00 uur. Wanneer het mooie weer doorzet staat dat garant voor een ontspannen en heerlijk dagje winkelen. Daarnaast is er een gezellige markt. U treft daar niet alleen de meest uiteenlopende braderiekoopjes, maar ook aanbieders van curiosa, woon- en tuindecoratie en winkeliers die met speciale marktaanbiedingen een kraam vullen.

Rock 'n' roll Sunday
's Middags schudt Hoorn weer op haar grondvesten met de derde editie van Hoorn rock 'n' roll Sunday. Net als vorig jaar zullen bands van over de hele wereld neerstrijken in diverse Hoornse kroegen om daar de boel op z'n kop te zetten met onvervalste rock 'n'roll en rockabillymuziek. Het evenement begint om 16.30 uur en zal duren tot 21.30 uur. Er is live Rock and Roll muziek in 21 verschillende horecabedrijven, alle op loopafstand van elkaar. Van haven tot station en van Oosterpoort tot de schouwburg zal de Hoornse binnenstad bruisen van de Rock and Roll muziek. Door de welwillende medewerking van enkele grotere sponsors zoals Grolsch, Amstel/Heineken, Dommelsch/Jupiler, Autobedrijf Verburg,Bouwbedrijf de Zwart en www.mooihoorn.nl is de entree voor dit festival VRIJ.

Uitzending The Phone in Hoorn
Bijkomen van een dagje binnenstad kan 's avonds op de bank. Om 21.30 uur wordt The Phone uitgezonden op RTL5. Op uitnodiging van het Binnenstadsmanagement is een spectaculaire aflevering opgenomen in de Hoornse binnenstad. The Phone is een spectaculaire realityshow waarbij de zorgvuldig geselecteerde kandidaten met scooters en verschillende cameraploegen worden gevolgd terwijl ze hun opdrachten, die ze via achtergelaten telefoons krijgen, moeten uitvoeren. Ze kunnen hiermee een geldbedrag van 25.000 euro winnen!

Twee deelnemers zijn vooraf gescreend en daarom weten de makers van The Phone wat hun grootste angsten zijn (waar dus ook gebruik van wordt gemaakt bij het verzinnen van de opdrachten). De presentatie is in handen van Eddy Zoey. Het programma is inmiddels in 52 landen te zien en bekroond met een Gouden Roos en een Emmy Award. De steden Breda, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Lelystad, Utrecht en Amsterdam gingen Hoorn voor.




Ingezonden persbericht