Eerste Gooise Bakfietsrally voor het goede doel gesteund door Babboe

18/05/2010 08:59

Climb for Life 2010

Op maandag 24 mei, Tweede Pinksterdag, vindt de eerste Gooise Bakfietsrally plaats. Tientallen vaders, moeders en jonge kinderen verschijnen aan de start op Golfbaan Naarderbos voor een 18 kilometer lange tocht over smalle, heuvelachtige fietspaden, langs Naarden-Vesting richting Valkeveen en weer terug. Met als doel geld in te zamelen voor oncologisch instituut Erasmus MC - Daniel den Hoed.

De start vindt plaats op 24 mei vanaf 14.30 uur bij Golfbaan Naarderbos in Naarden. Onderweg is een spannende proef uitgezet en de deelnemers dienen ook foto's van onderweg in de juiste volgorde te plaatsen. Bij de finish worden zij warm onthaald bij de Golfbaan. Uiteraard is er ook voor de kinderen van alles te doen en beleven.

Dertig extra bakfietsen beschikbaar

Voor degenen die graag willen deelnemen maar zelf geen bakfiets hebben, of te ver weg wonen van de start, stelt Babboe (www.babboe.nl) dertig extra bakfietsen ter beschikking. Bovendein maken de deelnemers kans op prachtige prijzen: een Beick fiets namens Beick (www.beick.nl) - het 'gewone' fietsenmerk van Babboe, een fotoreportage voor het hele gezin door fotograaf Marco Peters (www.fotograaf.nl), een prachtig servies van Blond Amsterdam (www.blondamsterdam.nl), en een complete regenset (regenjasje, laarsjes en paraplu) van Kidorable, beschikbaar gesteld door de Bussumer kinderkledingwinkel Beware for Kids (www.bewareforkids.nl).

De bakfietsrally wordt georganiseerd voor jonge gezinnen met kinderen in de 'bakfietsleeftijd'. Fun en gezondheid staan bij de rally voorop, met als motto: "bedwing je eigen berg". Deelname kost 50 euro per bakfiets, welk bedrag volledig aan Erasmus MC - Daniel den Hoed ter beschikking wordt gesteld. De rally wordt geheel belangeloos georganiseerd door Móbile in Bussum, dat veel ervaring heeft met de organisatie van klein- en grootschalige evenementen op mobiliteitsgebied.

Over Climb for Life 2010

De bakfietsrally is een initiatief van stichting Climb for Life 2010. De oprichters van deze stichting gaan de hoogste berg in Europa, de Mount Elbrus in de Kaukasus, beklimmen. Voorafgaande aan deze uitdaging worden enkele ludieke evenementen, waaronder de bakfietsrally, georganiseerd. Het doel van de evenementen is geld inzamelen voor Erasmus MC - Daniel den Hoed in Rotterdam, die met het beschikbare geld een zogenaamde Cell Sorter aankopen - een apparaat waarmee kankerstamcellen kunnen worden geïsoleerd en onderzocht.

Meer informatie en aanmelden op www.climbforlife2010.nl

Volg de Bakfietsrally ook op Twitter: www.twitter.com/bakfietsrally





http://www.climbforlife2010.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie/