Antonie Kamerling lost startschot Gooise Bakfietsrally

21/05/2010 08:45

Climb for Life 2010

Op maandag 24 mei, Tweede Pinksterdag, lost Antonie Kamerling bij Golfbaan Naarderbos het startschot voor de eerste Gooise Bakfietsrally. Tientallen vaders, moeders en jonge kinderen verschijnen aan de start voor een 18 kilometer lange tocht met als doel geld in te zamelen voor Erasmus MC - Daniel den Hoed.

Deelname kost 50 euro per bakfiets, welk bedrag volledig ten goede komt aan Erasmus MC - Daniel den Hoed. Enkele bedrijven hebben zich al aan het evenement verbonden, en steunen op deze manier eveneens het oncologisch instituut.

Zo stelt Babboe dertig bakfietsen ter beschikking voor degenen die graag willen deelnemen, maar zelf gaan bakfiets hebben of te ver weg wonen van de start.

De deelnemers maken kans op prachtige prijzen: een Beick fiets, een gezinsfotoreportage door fotograaf.nl Marco Peters, een servies van Blond Amsterdam, en een regenkledingset van Kidorable, beschikbaar gesteld door kinderkledingwinkel Beware for Kids.

Over Climb for Life

De bakfietsrally is een initiatief van stichting Climb for Life 2010. De oprichters van deze stichting gaan de hoogste berg in Europa, de Mount Elbrus in de Kaukasus, beklimmen. Voorafgaande aan deze uitdaging worden enkele ludieke evenementen, waaronder de bakfietsrally, georganiseerd. Fun en gezondheid staan bij de rally voorop, met als motto 'bedwing je eigen berg'.

Het doel van de evenementen is geld inzamelen voor Erasmus MC - Daniel den Hoed in Rotterdam, dat met het beschikbare geld een zogenaamde Cell Sorter aankoopt - een apparaat waarmee kankerstamcellen kunnen worden geïsoleerd en onderzocht.

Meer informatie en aanmelden op www.climbforlife2010.nl. Het is ook mogelijk op 24 mei ter plekke bij Golfbaan Naarderbos nog in te schrijven. Er dient dan contant te worden betaald.





http://www.climbforlife2010.nl