Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 24-05-2010

Politie houdt vier stappers aan tijdens horecatoezicht Breda

BREDA: De politie heeft tijdens het horecatoezicht zondagavond en
-nacht (Eerste op Tweede Pinksterdag) in de Bredase binnenstad vier stappers aangehouden. In de Visserstraat werden drie mannen uit Dordrecht (24, 27 en 31 jaar) opgepakt, nadat op camerabeelden was te zien dat ze een andere man sloegen. Die deelde ook klappen uit en was niet meer te vinden. Het drietal kreeg een bekeuring voor het verstoren van de openbare orde. Een 24-jarige inwoner van Rhenen werd
gearresteerd, omdat hij niet wilde luisteren toen agenten hem vorderden de stad uit te gaan.

Twee mannen gearresteerd wegens straatroof

BREDA: Een 32-jarige man uit Bergen op Zoom en een 30-jarige inwoner van Tilburg zijn zondagmiddag rond 16.00 uur op de Claudius Prinsenlaan aangehouden wegens straatroof. Zij worden ervan verdacht vrijdagmiddag 20 mei een 21-jarige Belg te hebben beroofd. Dat gebeurde, nadat de man geld had gepind bij een automaat aan de Markendaalseweg. Een man pakte hem vast, de ander doorzocht zijn zakken en pakte het geld. De vriendin van het slachtoffer was zo slim om het kenteken van de auto van het tweetal te noteren. Surveillerende agenten zagen de bewuste auto zondagmiddag rijden en hielden de twee inzittenden aan. Het tweetal is op het bureau in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Politie arresteert drie personen bij dancefestival Chasséveld

BREDA: De politie heeft zondagavond op het Chasséveld, waar een dancefestival werd gehouden, drie mannen aangehouden. Een 32-jarige man uit Teteringen klom het hek over en bedreigde beveiligers toen hij in de kraag werd gevat. Ook werd een 16-jarige jongen uit Breda
gearresteerd; hij bleek een kogel in zijn bezit te hebben, naar eigen zeggen had hij die ooit gevonden en al veel langer in een tasje zitten. Tot slot mocht een 22-jarige Oosterhouter mee naar het bureau, op verdenking van mishandeling van een 28-jarige vrouw uit Dordrecht.

Bredanaar (24) verdacht van mishandeling broer

BREDA: Een 24-jarige Bredanaar is maandagmorgen rond 07.00 uur gearresteerd wegens huiselijk geweld. Hij wordt ervan verdacht zijn 26-jarige broer te hebben mishandeld tijdens een ruzie in een woning in de Haagse Beemden. De verdachte is meegenomen naar het bureau. De broers leven al langer in onmin met elkaar.


Laatst gewijzigd 24-05-2010 10:09 | © Regio Midden en West Brabant |