Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 11.10 uur

Utrecht, 24-05-2010

Aanrijding letsel

ELST Op de Veenendaalsestraatweg vond in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 mei een eenzijdige aanrijding plaats. Hierbij raakte een man gewond.

Omstreeks 04.20 uur kreeg de politie een melding dat op de Veenendaalsestraatweg een aanrijding had plaatsgevonden. Ter plaatse troffen agenten een 48-jarige bestuurder uit Elst (Utrecht) naast zijn totaal vernielde auto aan. De man gaf aan dat hij moest uitwijken voor een dier en daardoor de macht over zijn stuur was verloren. De auto was tegen een boom gebotst. De man werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Verkeersongeval

LANGBROEK/WIJK BIJ DUURSTEDE Vrijdagavond 21 mei vond een aanrijding plaats aan de Gooyerdijk. Omstreeks 22.20 uur reed een 46-jarige automobilist uit Langbroek over de Gooyerdijk, toen hij een klap hoorde. Toen hij stopte om te kijken wat er aan de hand was zag hij een 17-jarig meisje in de berm liggen. De ambulance was snel ter plaatse en het slachtoffer, afkomstig van Schiermonnikoog, is met letsel aan haar voet overgebracht naar een ziekenhuis in Zeist. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.