Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 24-05-2010

Politie onderzoekt steekincident: drie aanhoudingen

TILBURG: De politie heeft twee Tilburgers van 18 en 20 jaar aangehouden in verband met een steekincident in een woning aan de Lavendelweg. Dat gebeurde zondagmiddag rond 13.00 uur. Daarbij raakten twee personen (gegevens onbekend) lichtgewond aan hun been. Later, kort voor 15.00 uur, werd nog een derde verdachte (een 28-jarige Tilburger) aangehouden in Tilburg-Noord. Ook hij was lichtgewond. De aard van het conflict is nog niet duidelijk, het speelt zich af vermoedelijk af binnen de familiekring. De drie verdachten zijn voor verder onderzoek op het bureau in verzekering gesteld.

Twee arrestaties tijdens horecatoezicht in Tilburgse binnenstad

TILBURG: Agenten die zondagavond en -nacht waren belast met
horecatoezicht in de Tilburgse binnenstad, hebben twee aanhoudingen verricht. Een 22-jarige man uit Posterholt werd bij een disco aan de Heuvelring betrapt met harddrugs en een 20-jarige Tilburger vernielde op de Heuvel een parasol. Beide verdachten zijn na verhoor met een proces-verbaal heengezonden. Ook werden er zes bekeuringen
uitgeschreven voor wildplassen en diverse verkeersovertredingen.

Bromfietser (39) raakt rijbewijs kwijt na verkeersgevaarlijk gedrag

TILBURG: De politie heeft zondagavond kort na 23.30 uur een 39-jarige Tilburger aangehouden. Surveillerende agenten zagen hem op de
Bredaseweg rijden op een brommer zonder verlichting voor. Ze gaven hem een stopteken, maar in plaats daarvan ging hij ervandoor. De agenten gingen hem achterna en vroegen assistentie van een motoragent die de Tilburger na een achtervolging uiteindelijk in de Zouavenlaan kon inrekenen. Dat gebeurde nadat de Tilburger met zijn brommer was gevallen. Hij was ervandoor gegaan, omdat de brommer niet verzekerd was. Gelet op zijn verkeersgevaarlijke gedrag is zijn rijbewijs ingevorderd.

Tilburgse automobilist rijdt dronken tegen lantaarnpaal

TILBURG: Een 44-jarige automobilist uit Tilburg is maandagmorgen rond 03.15 uur betrapt op dronken rijden. Hij reed tegen een lantaarnpaal op de Hart van Brabantlaan. Bij een controle blies hij 870 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. Bij waarden hoger dan 570 ug/l wordt het rijbewijs ingevorderd, dus ook in dit geval.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 24-05-2010 11:20 | © Regio Midden en West Brabant |