Politie Gelderland-Zuid

Tweetal mee na dreigen met nepwapen

Geldermalsen, 24-05-2010 o Politieagenten van team Geldermalsen hebben maandagochtend twee mannen aangehouden op verdenking van bedreiging met een wapen. In de auto waarin op dat moment van de verdachten zat, werd een nepwapen aangetroffen. In de kleding van de mannen softdrugs en een mes.

Rond 07.45 uur meldde een fietser dat hij door enkele jongens op het fietspad tussen de Zeekade en Lingedijk in Geldermalsen was bedreigd met een wapen. Politieagenten troffen even later op de aangegeven locatie een personenauto en snorfiets aan, met daarbij 2 jongemannen. De verdachten zijn een 19-jarige jongen uit Geldermalsen en een 20-jarige jongen uit Haaften.

In de auto werd een nepwapen aangetroffen. De inzittende had een mes op zat en softdrugs. De jongen die bij de snorfiets achter de auto stond, softdrugs. Beide verdachten zijn hierop aangehouden door de politiemensen. Op dit moment worden de verdachten verhoord op het politiebureau. De auto is voor verder onderzoek afgesleept richting politiebureau. Een onderzoek in de omgeving naar de andere verdachten, leverde op dat moment niets op. (1)

Laatst gewijzigd 24-05-2010 12:44 | © Regio Gelderland-Zuid |