Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 24-05-2010

Politie haalt dronken Rucphenaar uit bed van ex-vriendin in Halsteren

HALSTEREN: De politie heeft maandagmorgen kort voor 03.00 uur een 44-jarige man uit Rucphen aangehouden wegens vernieling en
huisvredebeuk. Hij had onder andere een ruit vernield in de woning van zijn ex-vriendin en was in haar bed gaan liggen. De Rucphenaar was behoorlijk onder invloed van alcohol. Toen de bewoonster thuiskwam, ontdekte ze de vernielingen en de slapende man. Hij was echter niet van plan te vertrekken. Gealarmeerde agenten hebben de verdachte vervolgens meegenomen naar het bureau.

Vervelend tweetal aangehouden bij bureau Roosendaal

ROOSENDAAL: Een 26-jarige Roosendaler en een 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats zijn maandagmorgen rond 06.45 uur aangehouden bij het politiebureau aan de Bovendonk. Agenten waren een uurtje eerder bij een opstootje bij een woning aan de Elisadonk geweest en daar was het dronken tweetal ook aanwezig. De mannen wilden bij het bureau verhaal halen, omdat ze vonden dat ze niet goed behandeld waren. Dat ging gepaard met veel geschreeuw en agressief gedrag, zodat een fatsoenlijk gesprek niet mogelijk was. Ze werden diverse malen gesommeerd te vertrekken, maar daaraan gaven ze geen gehoor.
Uiteindelijk werden ze gearresteerd wegens openbare dronkenschap en niet voldoen aan bevel of vordering. Een van de mannen verzette zich hevig en moest 'gepepperd' worden. De twee mannen zijn ingesloten.

Politie stuit bij toeval op 22 kilo hasj

BERGEN OP ZOOM: De politie is zaterdagmorgen rond 08.30 uur bij toeval op circa 22 kilo hasj gestuit. Bij een controle van de auto van een Roosendaler (leeftijd onbekend) op parkeerplaats de Wouwse Tol bleek dat de man nog een belastingschuld heeft en dat de auto in beslag genomen mocht worden. Toen de Roosendaler enkele tassen uit de auto haalde, zagen oplettende agenten ruim 200 pakketjes met hasj. De drugs, met een straatwaarde van circa 100.000 euro, zijn in beslag genomen. De verdachte is op het bureau voor verder onderzoek in verzekering gesteld.


Laatst gewijzigd 24-05-2010 12:35 | © Regio Midden en West Brabant |