Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 24-05-2010

Waalwijker vernielt fiets van passerende bejaarde vrouw

KAATSHEUVEL: De politie heeft zondagmiddag rond 15.45 uur een 37-jarige in Waalwijk verblijvende Pool aangehouden. Dat gebeurde op de
Waalwijksebaan. De man trapte tegen de fiets van een 70-jarige fietsster toen die passeerde. De vrouw had vantevoren nog wel gebeld, omdat de verdachte samen met enkele andere mannen op het fietspad liep. De Pool, die naar eigen zeggen flink onder invloed van alcohol was, heeft een boete van 100 euro gekregen. Ook moest hij 50 euro betalen voor de schade aan de fiets.

Dongenaar aangehouden wegens vernieling

DONGEN: Een 19-jarige man uit Dongen is maandagmorgen rond 03.00 uur op het Europaplein gearresteerd wegens vernieling. Agenten zagen hoe de man op zijn fiets een plantenbak omver trok en de struik daarin eruit haalde en vernielde. De Dongenaar is vervolgens op de bon geslingerd.

Automobilist uit Den Dungen raakt rijbewijs kwijt

RAAMSDONK: De politie heeft maandagmorgen rond 03.00 uur een 46-jarige automobilist uit Den Dungen aangehouden na een forse
snelheidsovertreding. Een surveillerende agent zag dat de man bij het knooppunt Hooipolder door een rood verkeerslicht reed en vervolgens met zeer hoge snelheid richting Waalwijk reed. Uiteindelijk kon de man kort voor de grens met de regio Brabant-Noord langs de kant worden gezet. Zijn rijbewijs is ingevorderd, hij kan een flinke boete tegemoet zien.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 24-05-2010 13:53 | © Regio Midden en West Brabant |