Politie Gelderland-Zuid

Man in auto overvallen

Nijmegen, 24-05-2010 o Vrijdag op zaterdagnacht hebben onbekende geprobeerd een 26-jarige automobilist uit Nijmegen te overvallen. Een onbekende man stapte in zijn auto en bedreigde het slachtoffer. Een tweede dader reed achter het slachtoffer aan. De politie zoekt getuigen voor het onderzoek naar deze overval.

Rond 00.30 uur stond de automobilist met zijn rode Renault 19 op het kruispunt van de Neerboscheweg met de Graafseweg te wachten. De bestuurder wilde rechtsaf de Graafseweg oprijden. Op dat moment springt een onbekende man bij de automobilist in de auto. De bestuurder rijdt weg waarop de dader hem slaat en met een mes bedreigd. De auto komt vervolgens tot stilstand ter hoogte van de kruising met de Dennenstraat. Het slachtoffer stapt de auto uit met de bedoeling om weg te vluchten.

Auto betrokken bij overval
Op dat moment stopt een onbekende auto achter die van het slachtoffer en stapt een tweede dader uit die auto. Deze dader komt op het slachtoffer af en schopt de man, waardoor deze ten val komt. Ook deze tweede onbekende bedreigt het slachtoffer met een mes. Het slachtoffer vlucht op blote voeten weg bij zijn auto, om de politie te bellen.

De politiemensen spreken het slachtoffer en gaan met hem naar zijn auto. De auto wordt een stukje verplaatst op de Graafseweg aangetroffen; zonder daders. Op dat moment is de alarmverlichting van de auto in werking. De auto wordt voor onderzoek door de recherche meegenomen naar het politiebureau.

Oproep getuigen
Voor het verdere onderzoek van deze zaak, is het overvallenteam van de politie op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben dat van belang kan zijn. Het kan zijn dat was op de kruising Neerboscheweg met de Graafseweg of de Graafseweg ter hoogte van de kruising met de Dennenstraat (stad inwaarts).
Hebt u informatie over deze zaak? Bel dan de politie via telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie melden via telefoonnummer 0800-7000 bij "Meld Misdaad Anoniem". (1)

Laatst gewijzigd 24-05-2010 14:10 | © Regio Gelderland-Zuid |