Ingezonden persbericht


Boer opent deuren op Tweede Pinksterdag
Campina organiseert voor de 5de keer Open Boerderijdag

Rotterdam, 18 mei 2010 - Op 24 mei, Tweede Pinksterdag, openen 65 boerderijen in heel Nederland hun deuren ter gelegenheid van de Campina Open Boerderijdag. Het is voor de 5de keer dat Campina het evenement organiseert.

Jong en oud kunnen via allerlei leuke en leerzame activiteiten ontdekken waar melk vandaan komt. Een rondleiding over de boerderij door de boer zelf en een kijkje in de stallen staan centraal. Daarnaast zijn er activiteiten zoals zaklopen, schminken en een speurtocht, die de dag tot een leuke belevenis maken met een leerzaam tintje. Lekker buiten in de natuur.

Het beste van ons land
Alweer voor de vijfde keer wordt de Campina Open Boerderijdag georganiseerd. Vorig jaar bezocht een recordaantal van 80.000 mensen een boerderij in de buurt. Elk jaar biedt de Open Boerderijdag een kijkje achter de schermen, zodat iedereen zelf het beste van ons land kan proeven op de boerderij en inzicht krijgt in waar de melk vandaan komt.

Kijk voor meer informatie op www.campina.nl.

----Einde bericht----

Informatie voor UIT-agenda's:
Datum: Maandag 24 mei a.s. (Tweede Pinksterdag) Wat: Campina Open Boerderijdag, open dag bij Campina melkveehouders in Nederland Waar: 65 boerderijen verspreid over Nederland, kijk op de site voor de adressen www.campina.nl Tijd: Bezoekers zijn welkom tussen 10.00 uur en 16.00 uur Site: www.campina.nl