Politie Brabant-Noord

Vrouw gewond na aanrijding

Geffen, 24-05-2010 o op de Heesterseweg is zondagavond rond 21.30 uur een 41-jarige vrouw uit Oss aangereden. Twee onbekende mannen waren door het slachtoffer en haar man betrapt op het recreatieterrein aan de Geffenseplas waar zij vermoedelijk iets wilden stelen. De mannen sloegen op de vlucht en reden met hun auto, een rode Volkswagen Polo, door de toegangspoort. De vrouw die bij de poort stond, raakte ernstig gewond. De auto met twee inzittenden is doorgereden.

Melding

Om 21.30 uur kwam op het Gemeenschappelijk Meldcentrum (GMC) de melding van de aanrijding binnen. De hulpdiensten kwamen snel ter plaatse en de vrouw is naar het ziekenhuis vervoerd. De politie is direct een zoekactie gestart om de betrokken auto te traceren.

Rond 22.00 uur meldde een getuige dat er een rode Volkswagen Polo op de Huisdaalsestraat in Macharen stond. Agenten troffen het voertuig daar aan, maar de inzittenden waren verdwenen. De auto bleek eerder die avond gestolen te zijn aan de Kanaalstraat in Oss.

Onderzoek

Er is direct een onderzoek gestart om de inzittenden van de auto op te sporen. Hiervoor werd de omgeving afgezet en een politiehelikopter heeft het gebied met warmtebeeldcamera's doorzocht. Daarnaast is een speurhond ingezet, maar de verdachten zijn niet aangetroffen. De afdeling Forensisch Technische Opsporing is met gestart met een sporenonderzoek aan de auto. Een rechercheteam doet onderzoek naar het ongeval.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met mensen die iets over dit incident weten. Zij kunnen de politie bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.