Burgers Zoo

Fotoworkshops Jan Vermeer

Wegens het grote succes in 2009 gaat onze huis- natuurfotograaf Jan Vermeer, o.a. bekend van winterlezingen, prachtige fotoboeken en publicaties (tot zelfs in National Geografic) ook in 2010 weer vier fotoworkshops geven in Burgers' Zoo!
Iedereen met een (digitale) camera die graag betere natuurfoto's zou willen maken is hierbij welkom; men hoeft hiervoor echt geen professional te zijn. Het gaat om wat je ziet en hoe je dat in beeld brengt.

De dagindeling
De dag is ingedeeld in een inleiding (met een warm drankje), de praktijk (in het park), een heerlijke lunch, daarna weer praktijk en een eindpresentatie en bespreking van de beste foto per fotograaf onder het genot van een drankje. Het programma is volledig weersonafhankelijk en tijdens de praktijk is Jan aanwezig voor aanwijzingen en tips.

U kan kiezen uit een vier data, maar er kunnen maar 20 personen per datum deelnemen. U dient zich uiterlijk twee weken voor de betreffende workshop aan te melden via het reserveringsformulier. Wees er dus snel bij!

Data: 25 mei, 4 juni, 2 september en 9 september Tijd: 9.00u - 17.00 uur
Prijs: EUR112,50 per persoon (abonnementhouders EUR 102,50) Aantal: maximaal 20 - minimaal 10 personen per dag

Het programma
09.00 uur Aankomst. Ontvangst in de Tree Tops lodge met koffie of thee en Afrikaans
getinte lekkernijen.
Vervolgens Start van de workshop.
12.00 uur Cheetah Luxe Broodbuffet in het Safari Restaurant. 13.00 uur Voortzetting van de workshop. U gaat het park in om het geleerde in praktijk
te brengen.
15.00 uur Terugkomst in de Tree Tops lodge met een drankje naar keuze.
Vervolgens Eindpresentatie en bespreking van de foto's. 17.00 uur Vertrek.

Wij wensen u veel genoegen en prachtige opnamen!
Burgers' Zoo o Antoon van Hooffplein 1 o 6816 SH Arnhem o Nederland o (026) 442 45 34 o info@burgerszoo.nl Made in Arnhem The Green Key