Rijksvoorlichtingsdienst

Agenda publieke optredens minister Eurlings van het ministerie van Verkeer en Waterstaat

Week 21: 25 t/m 28 mei

Dinsdag 25 mei

11.00 uur

In gebruikstellen eco-combi's van Coca Cola

Het in gebruik nemen van de eco-combi's, ook wel Lange Zware Vrachtwagens (LZV's) genoemd, is één van de initiatieven van bedrijven in het kader van duurzame logistiek die de CO2-uitstoot naar beneden brengt. Minister Eurlings zal de opening verrichten in aanwezigheid van de CEO van Coca-Cola Enterprises, John Brock en Ben Lambrecht, VP en General Manager Coca-Cola Enterprises Benelux.

Locatie: Productievestiging Coca-Cola, Eindsestraat 137, Dongen

15:30 - 16:30 uur

Ondertekening contract OV Terminal Den Haag Nieuw Centraal

Minister Eurlings ondertekent dinsdag 25 mei, samen met de gemeente Den Haag, ProRail en Strukton, de contracten voor de bouw van de OV-terminal van het station Den Haag Nieuw Centraal. Deze hal wordt omgebouwd tot een ruime en comfortabele OV terminal. Station Den Haag Nieuw Centraal verandert hiermee in een geolied transferium voor trein, tram, bus, taxi, fiets en RandstadRail. De minister deelt drankjes uit aan de reizigers.

Locatie: informatiecentrum Den Haag Nieuw Centraal naast het station

Donderdag 26 mei

International Transport Forum, Leipzig

Minister Eurlings is aanwezig op het International Transport Forum (ITF). Het ITF is een internationaal platform voor onderzoek en agendasetting van transportonderwerpen op hoog niveau. De minister spreekt in Leipzig met verschillende ministers, waaronder minister Levitin uit Rusland en Yıdirim uit Turkije




RVD Mediafeed