Gemeente Oldebroek


Asfaltonderhoud op wegen in gemeente Oldebroek

De gemeente Oldebroek start één dezer dagen met asfatleringswerkzaamheden in verschillende kernen van de gemeente Oldebroek.

Dit heeft betrekking op de volgende wegen:

-asfalteren van de Oosterweg te Oosterwolde, ook zal de weg aan weerszijden worden voorzien van bermbeton; -asfalteren van de Schiksweg te Oosterwolde (buiten de bebouwde kom); - asfalteren van het fietspad langs de Stationsweg (westzijde) te Wezep, vanaf de Prinses Magrietlaan tot de Prinses Marijkelaan; -asfalteren van de Kerkweg te Wezep, vanaf de Kalmiastraat tot de Ruitersveldweg; -asfalteren van de Hoogte te Oldebroek; -asfalteren van de Ottenweg te Oldebroek, vanaf de Bovendwarsweg tot de Bovenmolenweg.

Ook wordt op diverse plaatsen binnen- en buiten de bebouwde kom kleinschalig onderhoud uitgevoerd aan het asfalt.

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kan er overlast ontstaan voor het verkeer. Indien noodzakelijk zullen de wegen worden afgesloten voor het verkeer door middel van borden en hekken, eventueel zal er een omleidingsroute worden ingesteld. De aanwonenden worden geïnformeerd over de bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden. Heeft u nog vragen over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met de gemeente Oldebroek, de heer K. Dijkman, telefoonnummer (0525) 638350 begin_of_the_skype_highlighting (0525) 638350 end_of_the_skype_highlighting.