Gemeente Lelystad

Bijzondere oplevering in Warande

Dinsdag 25 mei 2010

Directeur Wim Poortman van Nijhuis Bouw heeft dinsdagochtend 25 mei de oplevering verzorgd aan de nieuwe eigenaren van de eerste van in totaal 66 woningen die zijn bedrijf bouwt in Warande. Wethouder Jop Fackeldey overhandigde op een symbolische manier de tegemoetkoming in de aansluitkosten voor de stadsverwarming.

Projectmatige bouw

Nijhuis Bouw is bezig met de bouw van 66 betaalbare nieuwbouwwoningen in twee verschillende types in de nieuwbouwwijk Warande. De oplevering van de woning aan de Poelkruidstraat is een bijzonder moment voor de nieuwe eigenaren, Nijhuis Bouw en de gemeente Lelystad. Het is het eerste huis dat klaar is voor bewoning en gebouwd is via projectmatige bouw (in dit geval via het Nijhuis Trento Concept).

Tegemoetkoming aansluitkosten stadsverwarming

En het gaat om de eerste eigenaren van dit type woning die daadwerkelijk EUR 2.600,- ontvangen van de gemeente als tegemoetkoming in de aansluitkosten voor de stadsverwarming. Bij de start van het project heeft wethouder Jop Fackeldey toegezegd dat alle kopers van een projectmatige woning in Warande in 2009 en 2010 deze tegemoetkoming in de aansluitkosten voor de stadsverwarming krijgen.
---