Gemeente Westervoort

Sportverenigingen/sportlocaties Westervoort steunen het project 'Jongeren, alcohol + drugs'

Verenigingen nemen een belangrijke plaats in in de samenleving, sportlocaties zijn daarin ook erg belangrijk. Het is een plaats waar jongeren samenkomen om te sporten. Vaak wordt er nog gezellig nagepraat in de kantine, soms hoort hier een drankje bij.

Op donderdag 20 mei jl. is tijdens een bijeenkomst in het gemeentehuis in Westervoort het convenant door de sportverenigingen en organisaties met een kantine ondertekend. Aanwezig deze avond waren vertegenwoordigers van Wijkraad Broeklanden, Stichting Mikado (jongerencentrum At Last), Sportclub Westervoort, AVW'66, Tennisvereniging TVW'74 en Hockeyvereniging MHC De Westerduiven. Naast deze partijen ondertekenen Sports Planet, Ponyclub en Rijvereniging De Nijgraaf, De Nieuwhof, Cardio Fitness Westervoort en Korfbalvereniging Wesstar het convenant ook nog.

Na een welkomstwoord van wethouder Hans Breunissen en een toelichting door projectleider Ineke Knuiman kon worden overgegaan tot het officiële gedeelte: de handtekeningen plaatsen.

de aanwezigen tonen met trost het ondertekende convenant

Dit werd daarna feestelijk en geheel in stijl gevierd, met een alcoholvrije cocktail. Wethouder Breunissen proostte samen met de aanwezigen op een prettige samenwerking en bedankte hen voor hun inzet.

Zie ook:

Nieuws rondom het project jongeren, alcohol + drugs

Dorpsplein 1 6931CZ; P: Postbus 40 6930 AA; T: (026) 3179911; F: (026)
3113623 E: gemeente@westervoort.nl