Antoinie Kamerling treed op met 7 jarige Charlotte voor Brook Hospital

25/05/2010 12:19

Weda & Wensing Advocaten

Coevorden, 25 mei 2010

ZEVENJARIGE CHARLOTTE UIT HARDENBERG ZET ZICH IN VOOR AFGRIJSELIJK DIERENLEED

PRESENTATIE CD SINGLE 'MOEDER AARDE'

In landen als India, Pakistan en Egypte moeten miljoenen paarden en ezels onder erbarmelijke omstandigheden werken totdat ze er letterlijk dood bij neervallen. De eigenaren van de dieren behoren tot de allerarmsten van de wereldbevolking. Geldgebrek, onwetendheid en eeuwenoude medicinale tradities liggen ten grondslag aan schrijnend dierenleed. Ondervoeding, uitdroging en oververhitting zijn de meest voorkomende aandoeningen.

Brooke Hospital for Animals (opgericht in 1934, door mrs. Dorothy Brooke) zet zich, met eigen veterinaire klinieken en mobiele teams, en dierenartsen uit het land zelf, in voor een structurele verbetering van de leefomstandigheden van werkpaarden en -ezels in de Derde Wereld.

De dierenartsen en verzorgers in de Brooke-klinieken zijn afkomstig uit de landen zelf. In de klinieken van Brooke Hospital for Animals worden op jaarbasis meer dan

500 000 paarden en ezels gratis behandeld. Brooke Hospital for Animals kan haar werk doen dankzij donaties uit Engeland en Nederland. Stichting Brooke Hospital for Animals Nederland is in 1994 opgericht.

Charlotte heeft al enkele grote optredens op haar naam staan. In maart zong zij voor meer dan 13.000 mensen in een uitverkochte Brabant hallen in Den Bosch tijdens de Wereldbeker Finale Dressuur. Op de Achterhoekse Paardedagen in Zelhem presenteerde Charlotte haar eerste 'eigen' single "Moeder Aarde" die speciaal voor Brooke Hospital is gemaakt door Jeroen Dirksen (ook schrijvend voor Thomas Berge en André Hazes). De single werd zeer goed ontvangen en Charlotte hoopt op een notering in de top 100, zodat er nog meer aandacht en geld naar Brooke uit zal gaan. De single is op alle officiële download sites verkrijgbaar en is uitgegeven door platenmaatschappij ZN Music Label.

Een fragment uit de bijzondere show is op 24 mei uitgezonden door RTL Boulevard.

www.brooke.nl

www.zingendnederland.nl (zie download tip en archief Charlotte)

Contact: 0348-562148 of 06-12976422

Paralleweg 45

7741KA Coevorden

Tel.: 0348-562148

Fax: 0348-567612

E-mail: info@paardenadvocaat.nl

Website: www.paardenadvocaat.nl

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl