6000 jonge fans voor Concertgebouw en Koninklijk Concertgebouworkest

25/05/2010 13:21

Entrée Vereniging Jong Publiek

6000 jonge fans voor Concertgebouw en Koninklijk Concertgebouworkest.

Entrée, de jongerenvereniging van het Concertgebouw en Koninklijk Concertgebouworkest heeft in mei haar 6000e lid mogen verwelkomen. De vereniging maakt het Concertgebouw, het Koninklijk Concertgebouworkest en klassieke muziek in het algemeen toegankelijk voor iedereen van 0 tot 30 jaar. Jongeren kunnen voor slechts 10 euro per jaar lid worden en voor 8 euro per concert kaarten bestellen uit een selectie van ca. 200 concerten! Kortingen kunnen oplopen tot meer dan 90%. Daarnaast kunnen jongeren genieten van de spraakmakende concerten die Entrée zelf organiseert.

Rolf Hupkes, student muziekwetenschap en bandlid van Yellowdogs, vertelt: 'Ik ben lid geworden van Entrée om wat vaker naar het Concertgebouw te kunnen door de kortingen. Ik hoop me hiermee nog meer en breder te kunnen ontwikkelen in de muziekwereld. Het zijn nieuwe inspirerende ervaringen die ooit nog allemaal ten goede komen in mijn muziek.'

Als 6000e lid ontving Rolf van Entrée, het Concertgebouw én Koninklijk Concertgebouworkest een speciaal welkomstpakket met daarin onder andere cd's en twee toegangskaarten voor Entréeproject Soul Symphonic op 2 juni aanstaande.

Op de foto ziet u Simon Reinink, directeur van het Concertgebouw (links), Rolf Hupkes (midden) en Jan Raes, directeur van het Koninklijk Concertgebouworkest (rechts).

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.entreeweb.nl


Noot voor de redactie: