Hogeschool Windesheim

Persbericht, 24 mei 2010

In het Pinksterweekend nam Windesheim deel aan de Roparun. Het team van in totaal 21 studenten en medewerkers heeft een fantastische prestatie neergezet! Acht lopers, vier fietsers en een aantal begeleiders (chauffeurs, masseurs/fysiotherapeuten, cateraar) hebben in ca. 44 uur en 15 minuten 530 kilometer afgelegd, van Parijs naar Rotterdam. Nog mooier om te melden is dat met deze deelname een aanzienlijk bedrag is opgehaald voor Stichting Palliatieve Zorg Roparun.

Op de Coolsingel in Rotterdam zijn alle teams door een enthousiaste menigte onthaald. Team Windesheim, gesponsord door Tempress Systems B.V., haalde met zes lopers de finish nadat twee lopers geblesseerd waren uitgevallen. Teamcaptain Martijn Ooms: âWe kijken voldaan terug op dit geweldige weekend. Iedereen heeft zich met hart en ziel ingezet om de run tot een waar succes te maken. Ik ben trots op de deelnemers!â

Inzamelingsacties
Naast deze sportieve inspanning heeft het team ook op andere manieren geld ingezameld. Zo hebben de Windesheimteamleden onlangs de X Games georganiseerd, dat plaatsvond in het nieuwe gebouw X. Het tien verdiepingen hoge gebouw leende zich goed voor games als via de X-balken tot de hoogste verdieping klimmen en het W(indesheim) K(ampioenschap) traplopen. Daarnaast verkochten ze loten en hebben ze zich laten sponsoren door collegaâs. Zo was het bijvoorbeeld mogelijk om een plekje in het hart (op het t-shirt) te verkrijgen, per opbod.

Voor een sfeerrapportage, zie www.roparun.nl

Het Windesheimteam