Gemeente Hellevoetsluis


Groot onderhoud Kooilaan

In de maanden juni en juli zal groot onderhoud worden uitgevoerd aan de Kooilaan. Daarbij zal de gemeente de asfaltverharding van de weg geheel vernieuwen. Ook de middenbermen en bushaltes worden opnieuw aangelegd.

Aannemingsbedrijf Ooms Construction B.V. voert de werkzaamheden uit.

Verkeersoverlast
Door de werkzaamheden zal overlast ontstaan voor met name het autoverkeer. De fiets- en voetpaden langs de Kooilaan blijven tijdens de werkzaamheden toegankelijk. De Kooilaan zelf zal globaal in drie gedeelten worden aangepakt en worden afgesloten voor doorgaand verkeer. Met borden zullen de omleidingsroutes worden aangegeven.


1^e gedeelte van Inrit Boogschutter/Dennespanner tot kruising Dierenriem

2^e gedeelte van Inrit Boogschutter/Dennespanner tot inrit Atalanta
3^e gedeelte van inrit Atalanta tot Plattendijk

De bewoners van de buurten met een directe toegang vanaf de Kooilaan krijgen aanvullende informatie in de bus voordat de betreffende toegang wordt afgesloten.

Openbaar vervoer
De werkzaamheden hebben ook gevolgen voor de buslijnen 101, 106 en 111 van Connexxion en de nachtbus 804 van Arriva. Voor nadere informatie hierover kunt u terecht op www.connexxion.nl of www.arriva.nl

Farm Frites
Het transport van Farm Frites zal tijdens de werkzaamheden ook via een andere route door Hellevoetsluis worden geleid. In de maand juni zullen de vrachtwagens via Nijverheidsweg, Mandemaker en Vloedlijn worden geleid en in de maand juli via de Plataanlaan en Ebstroom.

05/25/2010