Zoover.nl beloont best en slechtst beoordeelde accommodatie van NL

25/05/2010 15:46

Zoover Media

Hotel op Texel strijkt met de eer

Zeist, 25 mei 2010. Zoover vakantiebeoordelingen deelt dit jaar een aantal bijzondere publieksprijzen in de reisbranche uit. Naast de bekende stemmingsronde op http://awards.zoover.nl geeft Zoover ook Awards uit aan de best gewaardeerde accommodaties volgens haar bezoekers over het jaar 2009. Naast de 'Beste accommodatie van Nederland', moet ook 'De slechtst beoordeelde accommodatie' eraan geloven. De uitslagen zijn bepaald door een gemiddelde van de beoordelingen van de bezoekers over 2009.

De Zoover Awards zijn in het leven groepen om erkenning te geven aan de best gewaardeerde categorieën op Zoover.nl. Naast een aantal beloningen voor accommodaties in de vorm van Zoover Awards en een Zoover Recommended (de accommodaties met de gemiddelde hoogste waardering over het jaar 2009 in hun categorie), konden bezoekers van http://awards.zoover.nl afgelopen weken stemmen voor een Zoover Award in 13 categorieën in de reisbranche. De beoordelingssite kijkt over 2009 ook naar het gemiddelde van de reviews in de subcategorieën: dit jaar zijn dat het best beoordeelde accommodatie en de tegenhanger: de slechtst beoordeelde accommodatie.

Wel naar Texel

Hotel Suites Design op Texel mag zich dit jaar de overtuigende winnaar noemen van van Nederland volgens de bezoekers van Zoover.nl. Met een gemiddeld cijfer van 9,9 dragen zij een jaar lang de titel 'Beste accommodatie van Nederland.' Eervolle vermeldingen zijn er ook voor de accommodaties: camping Het Varsenerveld in Ommen (met een 9,8), de appartementen van landgoed Karsveld in Gulpen (9,6) en de hostel Stayokay op Ameland (8,3).

Slechts beoordeelde

Hotel Benelux in Rotterdam daarentegen scoort over 2009 een gemiddeld cijfer van 1,8 en is daarmee de slechtst beoordeelde accommodatie op Zoover.nl. De top tien slechtst beoordeeld accommodaties van Nederland op Zoover.nl beginnen dus zeer laag in de waardering. De top 10 slechtst beoordeelde accommodaties luidt:


1.Hotel Benelux in Rotterdam


2. Hotel Grand Central in Rotterdam


3. Friesland in Groningen


4. Heineken Hoek in Valkenburg aan de Geul


5. Central Tilburg in Tilburg


6. Best Western Apollo Museum in Amsterdam


7. Camping Het Amsterdamse Bos in Amsterdam


8. Botelboot Maastricht in Maastricht


9. Fletcher Het Veluwse Bos in Beekbergen


10. Holland Inn Alkema Epen in Eepen.

Bezoekers kunnen op de website Zoover.nl hun waardering uiten over de hotels waar zij geweest zijn. De Awards zijn gebaseerd op de gemiddelde score van de algemene indruk, de ligging van het hotel, de geboden service, de prijs-/kwaliteitverhouding, het eten, de kamers en de kindvriendelijkheid. De scores lopen van 1 (zeer slecht) tot 10 (uitmuntend). Alleen de hotels die minimaal vijf beoordelingen gekregen hebben van hun gasten, dingen mee naar een Zoover Award, er is gekeken naar een gemiddelde van de reviews over het jaar 2009.

Zoover is de grootste beoordelingssite van Nederland en ziet het als haar taak om eerlijke informatie te verschaffen aan alle reizigers, zodat iedereen een eerlijke keuze kan maken. Onafhankelijke informatievrijheid is daarbij een vereiste. Zoover heeft 1 miljoen beoordelingen van accommodaties, landen, steden, bezienswaardigheden over de hele wereld. Een Zoover Award kan om deze reden gezien worden als een belangrijke publieksprijs in de reisbranche op basis van onafhankelijke beoordelingen.

Bekijk alle winnaars van de Zoover Awards 2010 voor de reisbranche op http://awards.zoover.nl.





http://awards.zoover.nl/winnaars