Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Fotomania van start bij Media Markt

21 april 2010 - Dé nummer 1 iin elektronica trapt af: vanaf maandag 24 mei start de actie Fotomania bij Media Markt. Met deze unieke campagne staat Media Markt een week lang geheel in het teken van alle merken digitale fotocamera's, spiegelreflex en videocamera's. Naast spectaculaire aanbiedingen en direct voordeel op alle foto- en videoproducten, zijn er ook diverse acties, een fotowedstrijd en een gratis fotoboekvoucher.

Fotowedstrijd
In het teken van Fotomania is Media Markt op zoek naar de mooiste sportfoto. Of het nu amateuristische sport is of professionele sport; elke foto doet mee. Een deskundige jury zal uit alle uitzendingen de winnaar kiezen, ongeacht de soort sport op de foto. De winnende foto zal geplaatst worden op de cover van Mediazine; het digital lifestyle magazine van Media Markt. Ook zal de winnende fotograaf genoemd worden in Mediazine. Naast de cover krijgt de winnaar ook de nieuwe Canon EOS550D, inclusief 18-55IS-lens. Voor meer informatie over deelnemen aan de wedstrijd en de voorwaarden, ga naar www.mediamarkt.nl.

Gratis voucher ter waarde van ¤10,-
Naast direct voordeel, wat kan oplopen tussen ¤ 10,- tot ¤ 300,-, krijgt iedereen bijbij aankoop van een camera vanaf ¤ 75,- een fotoboekvoucheer ter waarde van ¤ 10,-. Met deze voucher heeft de klannt recht op ¤ 10, - korting op ontwerpen van een CEWE footoboek via www.mediamarkt.nl. Iedereen kan de speciale code eenmalig verzilveren bij het ontwerpen en bestellen van dit fotoboek. De voucher is geldig tot en met 31 december 2010.

Over Media Markt
Media Markt is ondermeer actief in België, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Italië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland en Turkije. Media Markt heeft in deze landen meer dan 500 vestigingen, waaronder nu 28 in Nederland en 13 in België. In 2006 is ook de formule van de dochteronderneming van Media Markt, Saturn, gelanceerd in Nederland Sinds de start in Nederland in 1999 is Media Markt uitgegroeid tot de grootste elektronicaketen en dé nummer 1 op het gebied van elektronica in Nederland. Ook de komende jaren zal Media Markt zich verder blijven uitbreiden in Nederland.
Noot voor redacties

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht