Ingezonden persbericht


Utrecht start Wereldexpo online videojournaal

Maandag 24 mei heeft de Utrechtse Commissaris van de Koningin Robbertsen, de Holland Knowledge Inc. dagen officieel geopend op de WereldExpo te Shanghai. De gemeente en provincie Utrecht verzorgen in dit kader deze week dagelijks video's vanaf de WereldExpo te Shanghai. Deze zijn te bekijken op www.utrechtworldexpo.com en worden ook actief verspreid. U treft daar o.a. de Commissaris van de Koningin Robbertsen en Burgemeester Wolfsen aan die een rondleiding verzorgen over het NL paviljoen.

Via het online Utrecht@Shanghai videojournaal wil Utrecht nog meer exposure bieden aan de Utrechtse bedrijven en kennisinstellingen die op de WereldExpo hun krachten etaleren. De beelden uit het Utrecht@Shanghai videojournaal kunnen zij op hun beurt weer naar hun eigen relaties sturen in binnen- of buitenland. In het journaal wordt van 23 mei tot en met 30 mei dagelijks een overzicht gegeven van de hoogtepunten van de Holland Knowledge Inc dagen op de Expo.

U leest het hele persbericht op www.themediaonly.com/utrechtwereldexpo24mei2010. Op www.utrechtworldexpo.com treft u eerste films die online zijn gezet. Het Utrecht@Shanghai Journaal met een verslag van 23 mei en 24 mei staat vanaf circa 20.00 uur vanavond online.

De filmbeelden zijn in High Definition kwaliteit beschikbaar. Een e-mail naar eline@jansenjager.nl volstaat. Indien u beelden op maat wenst te ontvangen vanuit Shanghai kunnen we dit ook voor u verzorgen tot en met 28 mei 2010. U kunt dan bellen met Robijn Niemeijer die momenteel in Shanghai is als perscoordinator 0086 15921242386.

Met vriendelijke groet,

Gwen Jansen
JansenJager, communicatietrajecten BV

---

Postbus 153 3454 ZK De Meern
Tel: 030 244 40 90 Fax: 030 244 01 05

www.jansenjager.nl
www.ondernemen.blog.nl
www.twitter.com/deonderneemster
www.twitter.com/jansenjagerpr