Ingezonden persbericht


Persbericht:

Nieuwe huidverzorgingslijn Oxygen Anti-Pollution van Thalgo laat de huid 'ademhalen'

Door de vervuiling in de atmosfeer maar ook binnenshuis (denk aan computers, mobiele telefoons, sigarettenrook) komt onze huid in aanraking met vrije radicalen. Met als gevolg voor alle huidtypen dat de huid gevoeliger kan worden en er allergische reacties kunnen optreden.

Nieuwe lijn neutraliseert drie typen vrije radicalen In de strijd tegen deze vrije radicalen heeft Thalgo de nieuwe huidverzorgingslijn Oxygen Anti-Pollution ontwikkeld. Dit op basis van de onlangs ontdekte inzichten op het gebied van vrije radicalen.

Onderzoekers hebben DRIE typen vrije radicalen geïdentificeerd die door vervuiling worden veroorzaakt en agressief zijn voor de huid:
* ROS : zuurstofhoudende reactieve soorten

* RCS : koolstofhoudende reactieve soorten

* RNS : stikstofhoudende reactieve soorten

De ROS en RCS zijn bekend, de RNS zijn pas onlangs ontdekt en Thalgo is de enige op de huidige markt die deze drie typen vrije radicalen neutraliseert met één anti-vrije radicalen bescherming: anti-OCN vervuiling (zuurstof, koolstof en stikstof).

Ontgiftend en beschermend
De innoverende Anti-Pollution Oxygen Treatments van Thalgo geven een bescherming tegen deze vrije radicalen met het Complexe O2 Protect. Dit complex dat het algenextract Haematococus pluvialis en een peptide bevat, vormt een effectief schild voor de huid tegen schadelijke invloeden en vormt drievoudige anti-vrije radicale/anti-oxidante bescherming (OCN). Het voorkomt de schade van de UVA en UVB stralen en beschermt het DNA. De huid is zacht en de irritaties zijn verminderd.

Met drie aanvullende werkstoffen wordt een optimaal resultaat in de strijd tegen de vervuiling bereikt.

ZUURSTOFVOORZIENING met CREATINE
In deze range gebruikt THALGO een neven-product van CREATINE (een natuurlijk aminozuur), een booster voor de celenergie. De zuurstofvoorziening van de cellen wordt verbeterd, de afvoer van afvallen stoffen wordt gestimuleerd. De celademhaling wordt hersteld en de huid herontdekt de straling, een "healthy" look is onbetwistbaar!

ONTGIFTING met MORINGA zaden
Traditioneel wordt in bepaalde Afrikaanse stammen water gezuiverd met behulp van Moringa zaden. De tot poeder gereduceerde zaden trekken als ultra machtige kleine magneten vervuilende deeltjes en onzuiverheden aan. MORINGA helpt mee om de doffe uitstraling te elimineren. De exfoliërende eigenschappen van salicylzuur worden gecombineerd met de Moringa om de straling van de huid te herstellen.

HERSTELLEN, VERZACHTEN en HYDRATEREN met WITTE LUPINE bloemen Deze fragiele plant met witte bloemen, rijk aan glutaminen peptiden en oligosacchariden, stimuleert de celvernieuwing en bevordert het vasthouden van water in de huid. Geleidelijk aan hervindt de huid de soepelheid en comfort. Beter gehydrateerd kan de huid het licht meer weerspiegelen, waardoor de huid weer kan stralen.

OXYGEN ANTI-POLLUTION SKIN CARE bestaat uit vier verkoopproducten.


- Oxygen SOS serum; ontgift, stimuleert de doorbloeding en herstelt de beschermende functie van de huid met behulp van het extract van Moringa-zaad, creatine, witte Lupine extract en de complexe O2 Protect.
- Oxygen 3-Defence Fluid SPF15; beschermt de huid tegen UV stralen en anti-vrije radicalen (OCN) met behulp van Lipomoist, Soft Focus, sun filters en de Complexe O2 Protect.
- Oxygen 3-Defence Cream; voorkomt vroegtijdige veroudering met behulp van de complexe O2 Protect en Lipomoist.
- Crydetox Mask - Ontgiftend; versterkt de natuurlijke afschilfering van de huid en heeft een verfrissende en ontgiftende werking met behulp van de Complexe O2 Protect, Salicyl en extract van Moringa zaad.

Verkoopprijzen vanaf ¤ 27,20.

De producten zijn parabenen-vrij, bevatten geen minerale oliën, geen propeenglycol, geen GGO's en geen bestanddelen van dierlijke oorsprong.

Naast deze producten zijn er twee speciale salonbehandelingen, de Cronodetox Warm Treatment en Chronodetox Cold Treatment. Deze behandeling van 45 minuten is voor zowel vrouwen als mannen met een grauwe lusteloze huid en kan ook als kuur, 1 behandeling per week gedurende een maand, toegepast worden. Het resultaat is een uitgeruste gereinigde, gestimuleerde, gehydrateerde en beschermde huid.



Ingezonden persbericht