Spaces. De werkplek voor Independent workers


Huur als zelfstandige een werkplek bij Spaces

AMSTERDAM, 20100525 -- Het Independent workers gedeelte bij Spaces is een groot succes. Het aantal beschikbare freelance plekken wordt daarom uitgebreid met de opening van Spaces aan de Zuidas. Spaces heeft de beste werkplek met alle faciliteiten die je nodig hebt als freelancer of zzp'er. Op de vijfde verdieping in Spaces Herengracht is een speciale ruimte voor freelancers en zzp'ers ingericht. Er heerst een prettige sfeer, mensen om je heen en een eigen bureau. Je bent van alle gemakken voorzien bij Spaces en kunt meteen aan het werk.

Naast de service die Spaces biedt aan de independent werkers kunnen deze huurders van Spaces ook gebruik maken van de Spaces Business Club. Spaces Business Club stelt meetingrooms beschikbaar voor vergaderingen, werkoverleggen, workshops, congressen en persconferenties voor groepen van 2 personen tot 120.

Naast een prachtige plek om te werken, biedt Spaces ook allerlei ondersteunende diensten naar keuze, van receptiediensten tot het drukken van presentaties en folders. Spaces beschikt ook over een eigen parkeergarage onder het pand aan de Herengracht waar huurders en niet huurders kunnen parkeren.

Nog een groot voordeel van het independent werken en het huren bij Spaces is dat ze het principe ` pay what you use' hanteren. Voor scherpe tarieven kan er gehuurd, geparkeerd, gegeten en gewerkt worden. Dit sluit ook aan op het motto van Spaces `work, lunch and network'.

Martijn Roordink, directeur: "Binnen Spaces hangt er een goede sfeer, het motiveert mensen. Het Sociale Hart is ook de perfecte plek om te netwerken. We weten zelf dat het fijn is om van alles voorzien te zijn en meteen aan het werk te kunnen. Dit proberen we bij Spaces iedereen te bieden en dat lukt ook aardig want de belangstelling voor onze kantoren, op de Herengracht en binnenkort op de Zuidas, is groot. "

Over Spaces
Spaces biedt een flexibele kantooromgeving voor professionals en groeiende ondernemingen. Naast kantoorruimte biedt Spaces voor huurders en derden meetingrooms, catering en parkeergelegenheid. Spaces heeft vanaf mei 2010 twee vestigingen in Amsterdam, en heeft de ambitie om in Nederland en het buitenland
meerdere vestigingen te openen. In oktober 2008 opende Spaces aan de Herengracht 124-128. Voor opening waren alle 20 kantoren reeds verhuurd.

Voor meer informatie kijk op: www.officespaces.nl





Ingezonden persbericht