Twenga: WK Voetbal 2010: Met de juiste uitrusting beleef je meer plezier tijdens het wereldkampioenschap

Nog een paar weken en dan gaat het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika van start. De shopping zoekmachine Twenga.nl presenteert u de basisuitrusting voor een geslaagd WK met vrienden en familie.

PARIJS--(BUSINESS WIRE)-- 20100525 --

Op 11 juni begint het WK 2010 in Zuid Afrika, maar voor velen zijn de voorbereidingen reeds begonnen. Ongeveer 16,5 miljoen Nederlanders zullen het wereldkampioenschap op de voet volgen. Zoals bij alle eerdere wereldkampioenschappen herenigt ook dit voetbalevenement vrienden en familie om het spektakel samen bij elkaar te volgen. De online prijsvergelijker Twenga presenteert u de basisuitrusting die bijna 20.000 aanbiedingen en 800 winkels met het thema voetbal omvat voor een geslaagde voetbalavond.

Wie zich in een klein gezelschap bevindt en de wedstrijden op een zo goed en scherp mogelijk beeld wil volgen is een HDTV LCD televisie of soortgelijke 3D LCD televisie aanbevolen. Voor een groter publiek is een projector waaronder een Full HD beamer of een 3D beamer in combinatie met een groot projectiescherm van essentieel belang.

Voor de culinaire uitrusting raadt Twenga u het volgende aan: biertender, elektrische barbecue en een popcornmachine. Voor de stevige drinkers onder ons is een drinkhelm niet weg te denken. Tijdens de pauze kunnen de gasten zich warm houden aan de voetbaltafel, met een WK 2010 voetbal of zelfs met Wii voetbal games.

Maar de belangrijkste fan uitrusting mag zeer zeker niet ontbreken op zo’n avond: De oranje vlag met een passend voetbalshirt laten de leeuw niet in zijn ‘hempie’ staan.

Voor diegene die een wedstrijd gemist hebben en het alsnog niet willen missen, dan kan dat heel eenvoudig met de DVD recorder met harde schijf.

„Het WK voetbal 2010 in Zuid-Afrika is voor vele fans een geweldig evenement“, zegt Kenân Özkara, Country Manager Netherlands bij Twenga.nl. „ Public Viewing en het bekijken van soortgelijke evenementen in grotere kringen is niet meer weg te denken. Het is gewoon veel leuker om het WK samen met z’n allen te beleven. Bij Twenga vindt je heel snel en eenvoudig de nodige basisuitrusting voor een geweldige avond tegen een redelijke prijs.“

Over Twenga

Twenga, de nieuwste generatie online shopping zoekmachine, maakt het mogelijk aan miljoenen internetgebruiker de door hun gezochte producten tegen de laagste prijs te vinden, bij de webwinkel van hun keuze. Dankzij haar unieke technologie indexeert Twenga automatisch alle online productaanbiedingen van alle webwinkels – die de zoekmethode en vergelijkingen vereenvoudigen. Alle zoekresultaten worden objectief weergegeven, onafhankelijk van eventuele partnerprogramma’s met bepaalde webwinkels.

Twenga is opgericht in 2006 door Bastien Duclaux en Cédric Anès. Twenga is actief in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Spanje, Italië, Polen, Brazilië, Rusland, de Verenigde Staten, Australië en India. Twenga biedt meer dan 250 miljoen productaanbiedingen van meer dan 100.000 webwinkels wereldwijd. De Twenga websites ontvangen meer dan 25 miljoen bezoekers per maand. In januari 2010 heeft Twenga de Red Herring 100 Global Award in ontvangst mogen nemen, hetgeen de 100 meest innovatie bedrijven van de wereld onderscheidt. Meer informatie: www.twenga.nl

CONTACT:
Delphine SIBONY
+33 (0)1-58-65-20-17

dsibony@hdlcom.com