Unamic/HCN Interim en Training op eigen benen verder


ALMERE, 20100525 -- Unamic/HCN Interim & Training, het bedrijfsonderdeel van Unamic/HCN dat gespecialiseerd is in interim management, training en advies op het gebied van klantprocessen, wordt ontkoppeld van de bekende contactcenter organisatie en gaat onder eigen naam verder. Het nieuwe bedrijf wordt volledig eigendom van de huidige directeuren Marc van Grinsven en Emile Elsbeek en de nieuwe bedrijfsnaam wordt op korte termijn bekend gemaakt.

Aanleiding voor de verzelfstandiging is dat de moederorganisatie Unamic/HCN zich met haar bedrijfsonderdelen Unamic/HCN Contact Centers en Unamic/HCN Financial Services voor honderd procent wil gaan focussen op haar kernactiviteit `outsourcing van klantprocessen' en het extern aanbieden van training en interim management past niet in deze strategie.

Van Grinsven: "Unamic/HCN Interim & Training profileerde zich in de branche reeds als zelfstandige unit en wij merkten dat, los van de gezamenlijke achtergrond in klantprocessen, er steeds minder synergie ontstond tussen de bedrijfsactiviteiten `interim management' en `outsourcing'. Wij zien door deze verzelfstandiging voordelen op het gebied van positionering en identiteit voor onze nieuwe organisatie."

Over Unamic/HCN
Unamic/HCN is in de Benelux één van de grootste spelers op het gebied van outsourcing van klantprocessen, zowel in B-to-C als B-to-B omgevingen. De organisatie beschikt niet alleen over eigen contactcenters in Nederland, België, Turkije en Suriname, maar voert ook bij opdrachtgevers inhouse contactcenteroperaties uit middels co-sourcing constructies. Naast klantprocessen gericht op inbound diensten zoals klantenservice, aftersales en technische helpdesk worden outbound activiteiten uitgevoerd die zich richten op retentie, upselling en cross-selling. Verder beschikt Unamic/HCN over de gespecialiseerde Business Unit `Financial Services' die zich richt op outsourcing van transactiegericht klantcontact, zoals facturatie en creditmanagement. Kijk voor meer informatie op www.unamic.com.





Ingezonden persbericht