Nieuws eenvoudig op een rij op Wereldnieuws Online


DAMWOUDE, 20100525 -- Doelgroep Media lanceert een nieuwe nieuwswebsite, te weten: Wereldnieuws Online. Op Wereldnieuws Online vindt men dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland eenvoudig en gebruiksvriendelijk gerangschikt.

Naast het nieuws uit binnen- en buitenland vindt de bezoeker op Wereldnieuws Online ook het laatste nieuws uit de financiële wereld, politiek nieuws, entertainment, cultuur, gezondheid en digitaal nieuws terug. Al het nieuws is eenvoudig gerangschikt middels tabbladen.

Naast nieuws kan men ook eenvoudig gratis vacatures plaatsen en doorzoeken, het laatste filenieuws raadplegen en inkijken waar er wegwerkzaamheden plaatsvinden.
Doelgroep Media zette eerder al met succes het informatiemedium voor de transportsector, Transport Online op. Dit bestond 14 maart jl. vijf jaar en mag met maandelijks 1,2 miljoen pageviews een succes genoemd worden. Doelgroep Media verwacht dat ook Wereldnieuws Online een groot publiek zal aanspreken en een succes zal worden.

Over Doelgroep Media
Doelgroep Media is een jong, fris en dynamisch bedrijf dat zich richt op online media in de breedste zin van het woord. Naast nieuwswebsites heeft Doelgroep Media ook een aantal online winkels onder haar beheer. Meer informatie vindt u op www.doelgroepmedia.nl

Doelgroep Media