Bet Boys lanceert online spel voor het WK voetbal 2010


WK Bet prima alternatief voor traditionele voetbalpoules en managerspellen

UITGEEST, 20100525 -- Het jonge bedrijf Bet Boys V.O.F. uit Uitgeest heeft dinsdag hèt spel voor dit WK voetbal gelanceerd. Op wkbet.nl kunnen spelers tijdens het WK voetbal hun spelbudget inzetten op stellingen, geformuleerd als weddenschappen en hiermee mooie prijzen winnen. WK Bet is hierdoor uniek in zijn soort en biedt een prima alternatief op de traditionele voetbalpoules en managerspellen.

Hoe werkt het spel?

WK Bet vindt plaats tijdens het WK voetbal. Bij registratie krijgt iedere deelnemer een spelbudget van 1000 euro. De speler kan dit virtuele budget bijvoorbeeld inzetten op welk team een wedstrijd wint, wat de exacte uitslag wordt en wie de topscorer van het toernooi wordt. De speler die aan het einde van het WK de meeste winst op zijn spelbudget heeft gemaakt wint WK Bet!

WK Bet is opgedeeld in vier spelperiodes. Dit zijn de eerste, tweede en derde speelronde in de groepsfase van het wereldkampioenschap, plus de gehele knock-outfase. Bet Boys heeft hiervoor gekozen omdat spelers zo meer kans krijgen om wat te winnen. De winnaar van een spelperiode wordt bepaald door te kijken naar welke spelers de meeste procentuele winst hebben gemaakt. Zo blijft WK Bet ook interessant om te spelen voor gebruikers die een slechte reeks hebben gedraaid.

Wat voor prijzen zijn er te winnen?

De eindwinnaar, de speler die aan het einde van het WK voetbal de meeste winst heeft gemaakt, wint een HD TV van LG. De nummers 2, 3 en 4 winnen een spelcomputer naar keuze en de mensen die op plaats 5 en 6 eindigen krijgen een BlackBerry Bold 9700. De nummer 7 wint een Dell Inspiron Mini 10-laptop, plaats 8 kan kiezen uit een jaarabonnement van Sport1 of Eredivisie Live en de nummer 9 gaat naar een voetbalwedstrijd van zijn favoriete Nederlandse club. De plaatsen 10 tot en met 20 winnen de man 50 euro cash. De 50 euro cash is ook de prijs voor de nummers 1 tot en met 5 van een spelperiode.

WK Bet: voor familie, vrienden en collega's!

Bij een groot deelnemersaantal verliest een gebruiker wellicht het overzicht van bekenden die ook WK Bet spelen. Het is daarom bij WK Bet mogelijk om subleagues (minicompetities) aan te maken waarin alleen de mensen zitten die hij/zij kent. Zo kunnen mensen voor eens en altijd beslissen wie het meeste verstand van voetbal heeft!

Over Bet Boys

Bet Boys is in medio 2009 opgericht door Frank Atteveld (23) uit Leiderdorp en Bouke van den Berg (21) uit Uitgeest. Bet Boys is gevestigd in Uitgeest en specialiseert zich in het ontwikkelen en exploiteren van nieuwe, frisse spelconcepten.

Bet Boys zoekt altijd naar nieuwe spelconcepten en wil altijd voor vernieuwing zorgen. WK Bet is hiervan het eerste resultaat. WK Bet is gratis te spelen op www.wkbet.nl.

"WK Bet is een nieuw, uniek type spel dat een vernieuwing is op de huidige voetbalpoules en managerspellen op het internet.", aldus Bet Boys-directeur Frank Atteveld. "Door het grote aanbod van stellingen/weddenschappen geniet de speler strategisch enorm veel vrijheid en is er voor elke voetballiefhebber een geschikte uitdaging in het spel."

Bet Boys