Persbericht

Microsoft en CIBER breiden partnerovereenkomst uit ~ CIBER levert advies, implementatie en beheer van Microsoft Dynamics CRM ~

Eindhoven, 25 mei 2010 - Microsoft en CIBER Nederland breiden de bestaande partnerovereenkomst uit met Microsoft Dynamics CRM. CIBER levert advies-, implementatie- en beheerdiensten op het gebied van Microsoft Dynamics CRM. CIBER Nederland en Microsoft zijn al geruime tijd partners voor implementaties van diverse Microsoft-producten, waaronder Dynamics AX, Reporting Services, SharePoint, BizTalk en .NET.

Met de CRM-software van Microsoft kunnen gebruikers hun relaties zowel online als offline beheren. Door deze partnerovereenkomst heeft CIBER toegang tot uitgebreide ondersteuning, informatie en trainingen van Microsoft op het gebied van Dynamics CRM.

Snelle groei
De samenwerking met CIBER Nederland past goed binnen de Dynamics CRM partnerstrategie van Microsoft, aldus Heleen van Offenbeek, Director Microsoft Business Solutions bij Microsoft Nederland: "Dynamics CRM maakt op dit moment een snelle groei door in de enterprisemarkt. Het profiel en de footprint van CIBER in die markt sluiten daar naadloos op aan."

Nico Verhagen, Managing Consultant Microsoft CRM bij CIBER: "We zijn erg verheugd met de uitbreiding van onze samenwerking met Microsoft. Dynamics CRM is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te integreren met andere oplossingen, door de open architectuur en ondersteunde standaarden. Dit zorgt ook voor een eenvoudig implementatietraject en grote gebruikersacceptatie."