Ingezonden persbericht


MarketingTribune partnert met YouAdDaily

MarketingTribune en YouAdDaily (YAD) zijn partners geworden. De titels werken voortaan strategisch samen. MarketingTribune besteedt online aandacht aan op YAD gepubliceerde journalistieke series als Reclamemaken doe je zo... en interviews met mensen van (buitenlandse) reclamebureaus. Daarbij neemt MarketingTribune.nl de homepage van YAD integraal over via marketingtribune.nl/yad.

De samenwerking is met name ingegeven door de elkaar versterkende en aanvullende content. MarketingTribune en YouAdDaily willen zo samen marketeers én adverteerders een nog completer en groter platform bieden.

Maarten Timmers Verhoeven, directeur van Lenthe Publishers en daarmee uitgever van MarketingTribune: 'MarketingTribune.nl is als dagelijkse nieuwsbron en archief vol merken en mensen erg sterk. De journalistieke series en opiniestukken van YouAdDaily zijn hierop een goede aanvulling. De mogelijkheid om op YouAdDaily.com reclamewerk te uploaden en zo bureaus en creatieven de kans te geven zichzelf te promoten spreekt ons ook erg aan, net als de relativerende en humoristische toon van de site.'

Marco van der Rijst, oprichter van YouAdDaily: 'MarketingTribune was de eerste serieuze partner die YouAdDaily benaderde. Nu, twee jaar later, is het tot een strategische samenwerking gekomen. De professionele ondersteuning van een ervaren uitgever is belangrijk voor mij en mijn mede-oprichter Gijs de Swarte. De samenwerking "dwingt" tot verbeteren en lange termijn denken. Zo is de kort geleden uitgevoerde restyle van YouAdDaily.com een eerste gevolg van de samenwerking in de dop.'

Over MarketingTribune
MarketingTribune is de grootste vaktitel over marketing in Nederland. Voor alle marketing-professionals; marketeers, ondernemers en specialisten. Of het nu gaat om trends, cases, analyses, onderzoeken of interviews met vakgenoten, MarketingTribune volgt merken en mensen en is specifiek gericht op de hoofdthema's consument, e-commerce, dm, branding, creatie, crm, product development en reclame & media. Niet alleen via een tweewekelijks blad, maar óók via een dagelijks gratis nieuwsbrief en website.

Over YouAdDaily
YouAdDaily.com is een journalistieke site voor en over de Nederlandse marketingcommunicatiebranche. Van Creatief directeur tot junior copywriter en van marketeer tot webdesigner kan er gratis reclame maken voor zichzelf of zijn bedrijf door reclamewerk te uploaden. Naast dit 'Advertise Yourself Free' kent de site diepte-interviews met internationale topmensen uit het vak, meningen en columns van gelouterde reclamemensen. YouAdDaily wordt internationaal ondersteund door Martin Mol (Slovenië) en Sebastiaan van 't Hoff (Zuid-Afrika) - expats met vaderlandse reclameliefde. Beiden zijn ook vaste columnisten en geven hun ongezouten visie, elk vanuit een eigen invalshoek. De Blije Gasten, cartoonisten met naam en faam, maken YouAdDaily compleet.