Gemeente Alkmaar


Bouwen op uw eigen Alkmaarse kavel

Altijd al een eigen woning willen bouwen? Dan is dit uw kans, want binnenkort gaat de 2e fase van de verkoop van de vrije bouwkavels in de Nollen-Oost van start. De gemeente Alkmaar biedt al vanaf ¤ 149.000,- (excl. btw) een aantal bouwkavels te koop aan in het project Nollen-Oost. De bouwkavels variëren van 310 m2 tot 612 m2 en worden door middel van loting verkocht. De inschrijving start op woensdag 26 mei 2010 tijdens een inloopbijeenkomst van 16.00 tot 20.00 uur in wijkcentrum De Oever, Amstelstraat 1 te Alkmaar.

Het project Nollen-Oost wordt het groene hart tussen Oudorp en St. Pancras, met fraaie groen- en waterpartijen. Het project wordt aan de zuid- en oostkant begrensd door de Achterweg, aan de westzijde door de Herenweg en aan de noordzijde door de spoorlijn Alkmaar - Schagen.

Projectwethouder Nico Alsemgeest: 'De Nollen-Oost is één van de laatste uitbreidingslocaties van Alkmaar. Op deze unieke locatie, met een dorps karakter en toch dicht bij het centrum geeft de gemeente vrije bouwkavels uit voor particulier opdrachtgeverschap. Heeft u altijd al uw eigen woning willen bouwen, dan is dit uw kans!'

Ontwikkelende partijen

Het project Nollen-Oost wordt in fasen gerealiseerd. De ontwikkelende partijen starten met het zuidelijke gedeelte van het bouwplan. Naast de kavels van de gemeente Alkmaar ontwikkelen ook PRN, Bouwfonds Ontwikkeling, Hallokaties en Woonwaard ruim 200 woningen in het project.

Meer informatie over het project Nollen-Oost is te vinden op www.alkmaar.nl/nollenoost.