Gemeente Duiven


Boekje 'Even voorstellen' Het nieuwe college van B&W en de nieuwe gemeenteraad

Sinds maart 2010 (na de gemeenteraadsverkiezingen) kennen we als gemeente een nieuw college van burgemeester en wethouders en veel nieuwe raadsleden. Daarom is dit een goed tijdstip om deze mensen even aan u voor te stellen. Dat doen we met dit boekje "Even voorstellen". Dit boekje wordt in week 22 huis-aan-huis in de hele gemeente verspreid.

Burgerpanel
Uit een onderzoek van het Burgerpanel in 2009 bleek dat maar weinig mensen onze raadsleden kennen en herkennen. En dat is jammer. Zij zijn namelijk toch degenen die de inwoners vertegenwoordigen in de raad. Ze nemen belangrijke besluiten over onze gemeente en onze omgeving. In het boekje 'Even voorstellen' kunt u zien wie onze raadsleden, commissieleden en collegeleden zijn en hoe u met hen in contact kunt komen.

Collegeprogramma
Ons nieuwe college heeft ook een collegeprogramma geschreven. Dat beschrijft in feite op hoofdlijnen waar ze zich de komende vier jaar op willen richten en waar ze voor gaan en voor staan. In dit boekje vindt u een verkorte versie van dit collegeprogramma.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u altijd even contact opnemen met de griffier, de heer Mat Gijsbers (0316) 279 269 begin_of_the_skype_highlighting (0316) 279 269 end_of_the_skype_highlighting, m.gijsbers@duiven.nl (niet op woensdag). Of met mevrouw Manon Tichelaar (0316) 279 258 begin_of_the_skype_highlighting (0316) 279 258 end_of_the_skype_highlighting, m.tichelaar@duiven.nl.