Gemeente Duiven


Afsluiting Rijksweg tussen Duiven en Westervoort, Van dinsdag 25 mei tot en met zaterdag 29 mei a.s.

De gemeente Duiven is bezig met het verbeteren en aanpassen van de aansluiting van de Maststraat op de Rijksweg. Er komt een middengeleider waardoor de oversteek voor fietsers en voetgangers veiliger wordt. Ook worden er bushaltes geplaatst. Voor deze werkzaamheden is het nodig de Rijksweg tussen Duiven en Westervoort in zijn geheel af te sluiten. Dit gebeurt van dinsdag 25 mei tot en met zaterdag 29 mei a.s.

Derde en laatste fase
De 2de fase van de werkzaamheden is nu bijna afgerond. Daarna gaat wegenbouwbedrijf de Liemers de kruising verder afwerken. In deze laatste fase wordt op de hele kruising nieuw asfalt aangebracht en wordt deze voorzien van markering en bebording.

Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren is het nodig de kruising Rijksweg/Maststraat in zijn geheel af te sluiten. Het verkeer wordt hiervoor met omleidingsroutes omgeleid. Het autoverkeer dat van Duiven richting Westervoort en andersom wil, wordt via de Westsingel, het industrieterrein Nieuwgraaf en de Rivierweg omgeleid. De fietsers moeten gebruik maken van het fietspad aan de zuidzijde. 'De bushaltes aan de Rijksweg/Maststraat komen tussen 25 mei en 29 mei te vervallen.

Planning:
De afsluiting begint op dinsdag 25 mei en duurt tot en met vrijdag 28 mei en met eventueel een uitloop mogelijkheid naar zaterdag 29 mei 2010. De duur van de werkzaamheden is uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden.

Het verkeer ondervindt door deze werkzaamheden enige hinder. De gemeente vraagt uw begrip voor het ontstane ongemak.

Informatie
Met vragen kunt u contact opnemen met de heer A.M. Witjes, projectleider van de gemeente Duiven. Hij is bereikbaar via de receptie (0316) 27 91 11 begin_of_the_skype_highlighting (0316) 27 91 11 end_of_the_skype_highlighting. Ook kunt u contact opnemen met Liemers Wegenbouw, telefoonnummer (0316) 26 19 44 begin_of_the_skype_highlighting (0316) 26 19 44 end_of_the_skype_highlighting.