Politie Zuid-Holland-Zuid

Ernstig incident - politie zoekt getuigen

Groot-Ammers, 26-05-2010

De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een ernstig incident afgelopen middernacht. Op dinsdagavond 25 mei omstreeks 23.30 uur wordt een 37-jarige vrouw uit Groot-Ammers op de kruising Graafland met de Leeuwerikstraat op haar fiets aangereden door een grijze personenauto en komt ten val. De bestuurder van het voertuig probeert de vrouw zijn auto in te krijgen en mishandelt haar daarbij. Een te hulp schietende buurtbewoner wordt eveneens mishandeld. Hierop vlucht de man. Hij rijdt met hoge snelheid weg in de richting van de Peppelweg. De vrouw is met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft in de omgeving uitgebreid naar het voertuig van de verdachte gezocht, tot op heden is deze niet aangetroffen. Vanmorgen wordt eveneens een buurtonderzoek gehouden.

De politie is dringend op zoek naar getuigen die hun informatie nog niet hebben doorgegeven. Het volgende signalement is beschikbaar:


-blanke man

-25 a 30 jaar

-kort donker haar

-spijkerbroek

-donkerblauwe sweater

Getuigenoproep
Mensen die het voertuig hebben zien rijden, de man herkennen aan het signalement of andere informatie hebben, worden verzocht zich te melden bij de recherche in Gorinchem op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of via Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000.