Gemeente Lopik

GEMEENTE
LOPIK Onderwerp: Zwembad Lobeke begroet 10.000ste bezoeker

P Openlucht zwembad Lobeke in Lopik verwacht op donderdag 27 mei 2010 rond 14.00 uur zijn 10.000ste bezoeker van dit seizoen te kunnen begroeten.

E Vorig seizoen kon Lobeke meer dan 60.000 bezoekers begroeten. Op woensdag 28 april 2010 is het nieuwe seizoen onder grote belangstelling feestelijk geopend. Openluchtzwembad Lobeke viert in 2010 zijn 40 jarig bestaan. De feestcommissie "Lobeke 40 jaar" heeft feestelijke activiteiten op het programma staan voor de R viering van het robijnen jubileum.

Het zwembad heeft een 25 meter bad met een grote glijbaan, een instructiebad en een kleuterbad. Bij het kleuterbad en op de ligweide staan verschillende speel- S attributen. Alle baden worden verwarmd tot een watertemperatuur van minimaal 23 graden.

Voor jong en oud zijn er dit seizoen weer mogelijkheden tot recreatief zwemmen. B Daarnaast zijn er cursussen aqua sportief, hydro-fit en aqua-joggen. Iedere dag is er gelegenheid om banen te zwemmen. Buiten de normale openingstijden is het zwembad te huur voor bedrijfsuitjes of verjaardagen.

E Meer informatie en openingstijden staan in de brochure die huis-aan-huis is verspreid en te downloaden is van www.lopik.nl. Het zwembad is te vinden onder de knop `Cultuur, vrije tijd en sport'.

R

Lopik, 26 mei 2010

I