Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

Innovatief Ondernemen Toeristisch Overijssel (IOTO)

Als toeristisch ondernemer weet je dat je continu alert moet zijn. Dankzij internet is de markt transparant geworden. Klanten geven een mening over gastvrijheid en kwaliteit van onze bedrijven. Om te komen tot een sterke meerjarenstrategie in deze turbulente markt kunt u gebruikmaken van een vierjarig innovatieplan dat loopt tot eind 2013.

Het initiatief Innovatief Ondernemen Toeristisch Overijssel (IOTO) bestaat uit: 125 bedrijfsscans en 100 gesubsidieerde bedrijfsadviezen en top workshops. Het project is bedoeld voor toeristische bedrijven en horeca in Overijssel.

Naast de individuele trajecten worden hoogwaardige workshops opgezet met topsprekers uit de markt. Ook kunt u in de keuken kijken bij de beste collegabedrijven. Enkele innovatieve marketingprojecten, recreatiecongressen en onderzoeken in de toeristische markt maken het project helemaal af. Ondernemers met ambities zullen als eerste inschrijven zo leert de ervaring in andere provincies. Hoort u hier ook bij?

Links onder op de website www.ioto.nl kunt u zien hoeveel scans of adviezen nog beschikbaar zijn. Wees er dus snel bij als u na wilt denken over u toekomstige kansen.

Het project is mede ontwikkeld door RECRON.

Meer informatie: www.ioto.nl