Ingezonden persbericht


Prinses beatrix fonds en euromast dagen Bedrijven uit om lef te tonen

Den Haag, 12 mei 2010 - Op woensdag 26 mei 2010 tonen bedrijven lef dooor abseilend van de Euromast te gaan. Alle deelnemers halen minimaal ¤ 500 op voor het Prinses Beatrix Fonnds. Dit goede doel zet zich in voor mensen met een spierziekte of bewegingsstoornis. Dit is een mooi evenement voor bedrijven om hun maatschappelijke betrokkenheid te laten zien.

Op dit moment doen alle deelnemers hun uiterste best om minimaal ¤ 500 te weerven voor het Prinses Beatrix Fonds. Dit doen zij via een eigen actiewebsite op www.acties.prinsesbeatrixfonds.nl. Kent of bent u iemand die hieraan zou willen deelnemen, ga dan naar de website en meldt u voor 20 mei aan. Mocht u liever met beide benen op de grond blijven, steun dan een ander om de lucht in te gaan.

De Euromast bestaat dit jaar 50 jaar en steunt het Prinses Beatrix Fonds het hele jaar met bijzondere activiteiten. Samen met Height Specialists zijn zij een belangrijke partner van het Prinses Beatrix Fonds in de organisatie van dit evenement.

Het Prinses Beatrix Fonds zet zich in voor 200.000 mensen met een spierziekte of bewegingsstoornis, bijvoorbeeld MS, de ziekte van Parkinson, ALS of Duchenne. Er zijn ook veel kinderen met een spierziekte. Zo heeft Benthe van vijf jaar de ziekte van Pompe. Dankzij wetenschappelijk onderzoek ziet de levensverwachting van Benthe er positief uit. Helaas zijn er nog veel spierziekten waar geen behandeling voor is. Beschikt u over voldoende lef om deze kinderen te helpen? Meldt u dan zo snel mogelijk aan via www.acties.prinsesbeatrixfonds.nl.


---

Noot voor de redactie (