RET

Diverse omleidingen en extra reistijd door hulpverleningsoefening 'Exodus' op 26 mei

17 mei 2010

Op woensdag 26 mei 2010 wordt een grootschalige hulpverleningsoefening georganiseerd in metrostation Blijdorp. Hier wordt de hulpverlening en samenwerking geoefend door de hulpdiensten (waaronder brandweer, politie, ambulances) en RET tijdens een grote calamiteit in het openbaar vervoer. Minimaal eens in de vier jaar wordt zoân grootschalige oefening georganiseerd. Op weg naar uw bestemming is het mogelijk dat u te maken krijgt met de gevolgen van deze oefening. Wij doen er alles aan om het eventuele ongemak voor u tot een minimum te beperken. Aanpassingen bus- en tramlijnen In verband met de oefening wordt een aantal straten en toegangswegen naar metrostation Blijdorp afgesloten voor verkeer. Hierdoor kunnen een aantal lijnen niet de gebruikelijke route rijden. Houdt u rekening met extra reistijd en eventueel extra overstappen.

Buslijn 33
Buslijn 33 rijdt op woensdag 26 mei van 08.00 uur tot circa 15.00 uur een aangepaste route. Houdt u rekening met extra reistijd. Vertrek op tijd, zodat u uw vlucht niet mist. Klik hier voor de informatie over de omleidingsroute.

Buslijn 49
Buslijn 49 rijdt op woensdag 26 mei van 08.00 uur tot circa 15.00 uur een aangepaste route. Houdt u rekening met extra reistijd. Klik hier voor de informatie over de omleidingsroute.

Tramlijn 11
Tramlijn 11 rijdt op woensdag 26 mei vanaf 10.00 uur, maar houdt u wel rekening met een onregelmatige dienstregeling en een aangepaste route. Vanaf 15.30 uur zal tramlijn 11 volgens de normale route en dienstregeling rijden. Klik hier voor de informatie over de omleidingsroute.

Overige lijnen
Houdt u op 26 mei ook rekening met extra reistijd voor andere bus- en tramlijnen. De metroâs van de metrolijnen A, B, C, D en E rijden normaal.

Meer informatie
Meer informatie over de hulpverleningsoefening vindt u op de website van de Gemeente Rotterdam.

Wij danken u voor uw begrip.