CompUshade: zonder problemen met laptop in de tuin

26/05/2010 08:05

Vedeve Oirschot B.V.

Oirschot (mei 2010) - Met de laptop in de tuin of op het balkon is geen pretje. Hinderlijke lichtinval ontneemt vaak het zicht op het beeldscherm. Aan deze beperking maakt de CompUshade een eind. In een handomdraai houdt de ingenieuze kap vervelende reflecties weg. Voortaan kan iedereen ook buitenshuis vrijuit zijn laptop of notebook gebruiken.

Ontspannen chatten, gamen, Dvd's of TV uitzendingen kijken en tegelijk genieten van het mooie weer was tot voor kort onmogelijk. Om enig zicht te behouden op je beeldscherm moest een schaduwrijke plek gezocht worden. CompUshade zonneschermen maakt het mogelijk om zelfs op je zonnige vakantieadres gebruik te maken van je laptop of notebook. Deze lichtgewicht zonneschermen zijn eenvoudig te monteren, nemen ingeklapt nauwelijks plaats in en geven je de vrijheid om je laptop daar te gebruiken, waar je het prettig vind. Met het oog op het aankomende WK voetbal in Zuid Afrika een aangenaam vooruitzicht.

De kracht van de CompUshade zit in zijn gepatenteerde systeem. In 5 seconden is de kap te openen of af te sluiten. Eenmaal bevestigd biedt de CompUshade een 30 centimeter diepe kijktunnel, wat een scherpe blik op het beeldscherm oplevert.

De CompUshade biedt nog meer voordelen. De kappen:


- passen op elke laptop, desktop of notebook met een 6 tot 22 inch beeldscherm


- zijn gemaakt van ultra licht, duurzaam polyethyleen


- de laptop en notebookversie zijn ingeklapt zo dun dat ze normaal in de tas blijft passen


- kunnen door de klittenbandbevestiging snel en gemakkelijk bevestigd of verwijderd worden van uw laptop


- geeft u als extra optie de mogelijkheid om aan vertrouwelijke stukken te werken, zonder ongewenste meekijkers

Voor de werking en toepassing van de CompUshade zie www.pcbuiten.nl

Verkrijgbaar via www.pcbuiten.nl





http://www.pcbuiten.nl

http://www.vedeve.nl