#Provincie Drenthe

Bekendmakingen Vuurwerkbesluit; ontbrandingstoestemming aan Wagenvoort Vuurwerk BV te Wapenveld

Vuurwerkbesluit; ontbrandingstoestemming aan Wagenvoort Vuurwerk BV te Wapenveld ten behoeve van het ontbranden van professioneel vuurwerk te Assen

Gedeputeerde staten van Drenthe maken bekend dat zij aan Wagenvoort Vuurwerk BV te Wapenveld toestemming verlenen voor het ontbranden van professioneel vuurwerk op een terrein, gelegen aan de Van Hobokenstraat te Assen op 27 juni 2010 tussen 22.00 uur en 23.30 uur.

De ontbrandingstoestemming en de bijbehorende stukken (waaronder de aanvraag, de vergunning van Wagenvoort Vuurwerk BV en het werkplan) liggen vanaf 27 mei 2010 gedurende zes weken voor een ieder als volgt ter inzage:

* bij de gemeente Assen, Afdeling Publieksbalie van de Dienst Stadsbalie (Noordersingel 33). Op verzoek kunnen stukken ook gedurende drie aaneengesloten uren per week buiten kantooruren worden ingezien. Wanneer men van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken, wordt men verzocht daarvoor een afspraak te maken met mevrouw M. Polnaya, telefoonnummer (0592) 36 69 11;
* bij de provincie Drenthe, bezoekadres: Lauwers 1 te Assen op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.

U kunt de tekst van het besluit ook digitaal bekijken op www.drenthe.nl/actueel/bekendmakingen.

Gedurende deze termijn is het voor belanghebbenden mogelijk tegen de ontbrandingstoestemming bezwaar in te dienen bij gedeputeerde staten van Drenthe, Postbus 122, 9400 AC te Assen.

Desgewenst kan ook mondeling toelichting op de stukken worden verkregen. Daarvoor kan men telefonisch een afspraak maken met de heer R. Elting, telefoonnummer (0592) 36 53 64.